Părinții Sharei, tânăra din București care a murit în noaptea de 30 spre 31 iulie în casa unui băiat cunoscut pe internet, din județul Neamț, nu au liniște. Acum, aceștia cer despăgubiri uriașe din partea lui Matteo Gabor.

Imagini halucinante de pe camerele de supraveghere

Shara plecase în Neamț cu trenul. Ea își anunțase părinții că merge la un concurs școlar, însă, în realitate un tânăr de 19 cu care se cunoscuse pe internet era motivul călătoriei.

Matteo ar fi așteptat-o la gară, iar mai apoi cei doi s-ar fi dus să se plimbe prin mall.

Mai apoi, tot împreună au ajuns și acasă la tânăr, locuință în care erau și părinții lui. După câteva ore, tânărul a ieșit din cameră extrem de agitat și și-a chemat mama. Așadar, acela era momentul în care Shara începuse să sângereze și să aibă convulsii.

”În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa. Dar merge de două ori acolo”,  a declarat tatăl elevei pentru  Antena 3 CNN.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O nouă indemnizație a fost adoptată de Guvern. Peste 11.000 de lei pe lună, pentru tot restul vieții, pentru mii de români

Ce sumă cer părinții adolescentei din București?

După ce ar fi încercat să o facă pe fată să se trezească, părinții lui Matteo au sunat la 112, însă se pare că totul a fost în zadar, deoarece Shara deja murise.

Acum, părinții fetei au multe semne de întrebare și consideră că ancheta nu s-a desfășurat corespunzător.

”Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită”, a mai spus tatăl Sharei pentru sursa citată. La necropsie, medicii au descoperit și droguri în sângele Sharei, semn că cei doi au consumat și substanțe interzise în camera băiatului. Acum, Matteo Gabor este reținut de polițiști, alături de alți doi traficanți de droguri. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Tatăl Sharei, dezvăluiri cutremurătoare din noaptea în care și-a pierdut fiica: ”Se aude cum a trântit-o. Își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese”

Luni, 18 decembrie părinții Sharei au decis să-i ceară despăgubiri de un milion de euro celui care i-a omorât fiica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si