Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cher a împlinit 77 de ani. Artista le-a transmis fanilor un mesaj: „Când mă voi simți bătrână?”

„Mă voi simți vreodată bătrână?” s-a întrebat ironic Cher la aniversarea sa de 77 de ani. Cântăreața arată și pare să se simtă excelent, în ciuda zvonurilor că iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr i-ar fi spus adio.

Redactia Stirile Kanal D,

Cher a împlinit 77 de ani. Artista le-a transmis fanilor un mesaj: „Când mă voi simți bătrână?”

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La 77 de ani, Cher și-a uimit fanii cu o postare haioasă pe Twitter, semn că vârsta nu a devenit încă un impediment pentru ea.

”Ok, îmi poate spune cineva când anume mă voi simți bătrână? E ridicol! Tot aud numerele astea, dar sincer nu le pot înțelege!”, a scris Cher pe Twitter.

Cher a găsit secretul tinereții

Fanii au comentat imediat, și au învăluit-o pe vedetă în complimente. Ce-i drept, nu s-ar zice că peste Cher au trecut 77 de primăveri. Într-un interviu recent, cântăreața cu voce inconfundabilă mărturisea că unul dintre secretele ei este iubire, referindu-se la iubitul cu 40 de ani mai tânăr, Alexander Edwards.

Rapperul îi oferise chiar și inelul de logodnă în martie.

Citește și: Beyoncé dezvăluie secretele părului ei. Care este ritualul cântăreței

Cum se înțelege artista cu iubitul ei, Alexander Edwards

Cher: ”Pe hârtie poate părea ridicol, dar în viața reală ne înțelegem excelent, e minunat, iar eu nu le atribui bărbaților calități pe care nu le au, dar el e foarte bun, deștept, talentat și foarte amuzant.

În plus, mai cred și că arată foarte bine.”

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De câteva zile încoace însă, presa mondială din State vuiește că cei doi și-ar fi spus adio după nici 6 luni de relație. Cher nu a dat semne că ar fi afectată, ba dimpotrivă, a lansat un parfum care-i poartă numele.

De-a lungul vieții, Cher a avut câteva relații care au ținut prima pagină a ziarelor. Tom Cruise și chiar Elvis Presley se numără printre bărbații celebri care au curtat-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI