Scene cumplite au avut loc marți în cartierul Mazepa din Galați! Un individ de 34 de ani şi-a înjunghiat părinţii, iar apoi a fugit și s-a baricadat în apartamentul unde locuia cu chirie.

De la ce a pornit scandalul?

Acesta se dusese la părinți pentru a le cere bani, însă avea la el pregătit și un cuțit. Deoarece a fost refuzat, individul a început să fie agresiv, iar mai apoi și-a atacat familia cu arma albă.

Cu ultimele puteri, oamenii au reușit să sune la 112 după ajutor.

Polițiștii au venit într-un suflet pentru a-l prinde pe bărbatul periculos, cu care a urmat un nou conflict. În cele din urmă, unul dintre agenți a fost înjunghiat.

Din fericire, polițistul, în vârstă de 42 de ani purta o vestă de protecție, iar în acest fel a suferit doar o rană ușoară. Părinții lu Andrei au supraviețuit și au fost duși de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

"Bărbatul de 57 de ani prezenta leziuni înjunghiate. Leziuni de apărare. Iar mama, mult mai grav, cu şoc hemoragic grav, tensiune 6", a declarat Mihai Polinschi, Ambulanta Galați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andrei înjunghiere părinți Galați

El este tânărul care și-a înjunghiat părinții la Galați.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Virgil Chirică, milionarul găsit fără viață în vila sa din Pipera? Acesta a lăsat în urmă un bilet tulburător

Cine este Andrei și ce trecut sumbru are?

Andrei s-ar fi aflat în sevraj din cauza drogurilor în momentul atacului. De altfel, acesta ar mai fi fost internat în trecut la dezintoxicare, din cauza problemelor cu substanțele interzise.

Andrei înjunghiere părinți Galați

El este Andrei Pătrășcoiu.

 

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV! De ce ar fi recurs Virgil Chirică la gestul necugetat?! Motivele care ar putea sta în spatele tragediei din Pipera: ”Totul este șters cu buretele”

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui și l-au reținut pentru 24 de ore. În continuare urmează să se ia măsuri în consecință.

Un tânăr din Brașov și-a ucis tatăl și mama vitregă

Un caz asemănător a avut loc săptămâna trecută în Săcele, județul Brașov. Atunci, un tânăr de 24 de ani care lucra în Franța ca bucătar a dat o petrecere în casa familiei, iar după ce au plecat invitații, între el și părinți ar fi izbucnit o ceartă. În cele din urmă el a pus mâna pe un cuțit și i-a atacat pe amândoi.

Abia dimineața următoare a sunat singur la poliție să spună ce a făcut, scrie Brașov.net. Acum, acesta se află în arest preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si