Karolina Shiino renunță la titlul de Miss Japonia 2024, în urma unei presupuse aventuri cu un bărbat căsătorit, informează CNN.

Citește și: O femeie născută în Ucraina este noua Miss Japonia. Controversă în "Țara Soarelui Răsare"

Karolina Shiino, născută în Ucraina, a stârnit o dezbatere asupra identității culturale, fiind numită Miss Japonia în ciuda aspectului său fizic non-nipon.

Karolina Shiino a renunțat la titlu la doar două săptămâni după ce a fost încoronată. Ea era prima persoană de origine integral europeană care a câștigat vreodată concursul Miss Japonia.

Tânăra de 26 de ani a anunțat luni că renunță la trofeul câștigat în urma acuzațiilor din ziarele locale despre o aventură cu un bărbat căsătorit.

Într-o declarație postată pe Instagram, modelul în vârstă de 26 de ani și-a cerut scuze familiei bărbatului și celor implicați.

Karolina Shiino renunță la coroana de Miss Japonia 2024

Ea a anunțat, de asemenea, că se desparte de agenția ei de talente, scriind: „Îmi pare cu adevărat rău că am cauzat multe probleme unor oameni și că i-am trădat pe cei care m-au susținut”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Între timp, organizatorii evenimentului au transmis o declarație de presă în care spun că Shiino „a cerut să se retragă din concurs din motive personale”.

Kaoru Wada, președintele Asociației Miss Nippon, a adăugat că titlul Miss Japonia din 2024 va rămâne „vacant”.

Cine este Karolina Shiino

Modelul în vârstă de 26 de ani, s-a născut în Ucraina și s-a mutat în Japonia la vârsta de cinci ani.

Karolina Shiino  este primul cetățean japonez naturalizat care a câștigat concursul, dar victoria ei a reaprins o dezbatere despre ce înseamnă să fii japonez.

În timp ce unii au recunoscut victoria ei ca un „semn al vremurilor”, alții au spus că ea nu arată așa cum ar trebui să fie o „Miss Japonia”.

Faptul că Shiino nu are origini japoneze i-a supărat pe mulți pe rețelele de socializare.

"Această persoană care a fost aleasă ca Miss Japonia nu este nici măcar un amestec cu un japonez, ci 100% ucraineană pură Înțeleg că este frumoasă, dar este aceasta "Miss Japonia"? Unde este specificul japonez?" a spus un comentator pe X/Twitter.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Dacă era pe jumătate japoneză, sigur nicio problemă. Dar ea este 0% japoneză din punct de vedere etnic și nici măcar nu s-a născut în Japonia”, a spus un alt comentator.

Alții au spus că victoria tinerei în concursul de frumusețe trimite un „mesaj greșit” în țară:
„Cred că japonezii primesc un mesaj greșit atunci când o persoană cu aspect european este numită cea mai frumoasă japoneză”.

Karolina Shiino, aventură cu un bărbat căsătorit miss japonia

Karolina Shiino, aventură cu un bărbat căsătorit

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si