Larisa Burean, pe numele său întreg,  Larisa Raluca Burean, are frumoasa vârstă de 23 de ani și este din Târgu Mureș. 

Cine este Larisa Burean?

Concurenta se descrie ca fiind o fată amuzantă, care își face foarte ușor prieteni noi, fiind foarte sociabilă. Larisa recunoaște și principalul său defect, încăpățânarea.

Larisa a făcut și o mărturisire, nu a fost niciodată îndrăgostită, deși a avut o relație de șase luni de zile.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri la "Detectorul de minciuni". "Am descoperit multe fete în telefonul lui. Era un animal de pradă"

Larisa crede că iubirea se simte, în primul rând, prin acea nevoie de a-ți dori să îți vezi partenerul constant, să simți acei fluturi în stomac.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii din viaţa lui Sorin Rus de la emisiunea Casa Iubirii: Care este cea mai mare pasiune a sa?

Ea participă în cadrul show-ului alături de sora sa geamănă, Doriana: „  Dacă punem ochii pe același băiat, îl lăsăm pe el să decidă  ”, a spus Doriana Burean la prima sa apariție.

Ce așteptări are Larisa de la ”Casa Iubirii”?

Larisa Burean vrea să își întâlnească sufletul-pereche în Casa iubirii.

Citeste si: Tudor Chirilă, mărturisiri inedite la “Dimineața cu noi” “Nu aveam niciun fel de talent și nicio calitate, nu eram bun la nimic…”

Larisa vrea ca bărbatul de lângă ea să îi acorde timp și totodată să aibă încredere în ea. Totodată, își dorește de la viitorul partener să îi acorde atenția de care aceasta are nevoie și să nu o neglijeze.

„  Într-o relație, mă deranjează ca partenerul meu să nu fie atent la nevoile mele  ”, a spus Larisa Burean, odată cu intrarea sa în Casa iubirii.

Show-ul Casa iubirii poate fi urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si