Targedia a avut loc în Marea Britanie. Claudiu a fost târât spre moarte. Bărbatul a murit încercând să îl prindă pe hoțul care i-a furat duba. S-a prins de portiera mașinii, iar infractorul l-a târât aproape 1 km. 

Din păcate, bărbatul în vârstă de 40 de ani, a cărui naționalitate este posibil să fie română, a murit, potrivit informațiilor transmise de dailymail.co.uk.

A murit în timp ce încerca să își recupereze duba cu care muncea

Claudiu se afla la muncă ca în orice altă zi. Bărbatul, care era curier, coborâse din dubă pentru a livra un colet la o casă. Când se întorcea spre dubă, a observat cum un alt bărbat se urcă în mașina sa. Pentru a-și recupera duba, Claudiu s-a prins de portieră. Hoțul a plecat cu viteză, iar Claudiu a ajuns să fie târât aproape 1 km și lovindu-se de două mașini parcate.

După 800 de metri în care a fost târât, atârnat de portiera dubei, Claudiu s-a prăbușit mort pe asfalt. Bărbatul a fost găsit de localnici, care au alertat imediat autoritățile. Echipajele medicale au încercat să îl readucă la viață, dar efortul a fost în zadar, Claudiu fiind declarat decedat.

Citește și: VIDEO Frații Tate, reținuți pentru 24 de ore. Ce a declarat Andrew la ieșirea din sediul DIICOT

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

În urma primelor verificări, autoritățile au identificat duba la sute câțiva kilometri distanță, abandonată. Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a-l găsi pe infractor.

„Cu inimile grele împărtășim vestea tragică a pierderii iubitului nostru coleg, Claudiu-Carol Kondor.

Claudiu a fost un membru dedicat și prețuit al familiei de curierat, care și-a pierdut viața în mod tragic pe 20 august 2024, în timpul unei lupte care a avut loc în mijlocul furtului unei dube. Această pierdere inimaginabilă ne-a lăsat pe toți devastați. Claudiu a fost mai mult decât un simplu coleg – era un prieten, un confident și un membru valoros al echipei noastre. Angajamentul său față de munca sa și camaraderia pe care a adus-o la locul de muncă nu vor fi uitate niciodată. Impactul acestei tragedii se extinde cu mult dincolo de locul nostru de muncă, afectând toți cei care au avut privilegiul de a-l cunoaște pe Claudiu", a transmis firma de curierat la care Claudiu muncea.

De asemenea, reprezentanții firmei la care Claudiu muncea au deschis o campanie prin care îi îndeamnă pe oameni să doneze bani pentru a îi susține familia îndurerată.

Citește și: Schimbare radicală în cursa prezidențială din S.U.A. Candidatul care ar putea să se retragă pentru a i se alătura lui Donald Trump: "Este un tip genial"

Pe rețelele sociale curg mesajele de condoleanțe în memoria lui Claudiu.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

„Săracul care lucrează, fără îndoială pentru a-și întreține familia, și niște mizerii de viață i-au luat duba. A încercat să-i oprească, ca să nu-și piardă slujba și, în schimb, și-a pierdut viața”, este unul dintre mesajele de condoleanțe. 

„Mi se rupe inima pentru acest om și familia lui. La ce vine lumea când nici măcar nu poți fi în siguranță să-ți faci treaba”, este unul dintre mesajele de condoleanțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si