O mamă a doi copii, de 12 și 11 ani, din Australia își organizează propria petrecere de adio, după ce medicii i-au dat verdictul. Ea mai are de trăit doar câteva săptămâni.

Femeia se luptă cu insuficiență hepatică și renală în stadiu terminal, încă de la finalul anului trecut.

Citește și: Astăzi, la Kanal D2, de la ora 18:00, în “Instinct de mamă”, Sentimente puternice, lacrimi de fericire și iubire fără margini, astăzi, de la ora 18:00, în “Instinct de mamă”, la Kanal D2

Cum a aflat femeia că este aproape de moarte?

În luna februarie, medicii i-au spus femeii că va mai trăi doar o lună. Vestea a fost dată chiar în luna în care aceasta sărbătorea aniversarea de 18 ani alături de soțul ei. Contrar spuselor medicilor, ea a sfidat așteptările tuturor și a luptat timp de aproape două luni de la prognosticul cutremurător.

Ea era disperată să petreacă cât mai mult timp alături de familie, copii, prieteni, iar în acest sens își dorea chiar și o petrecere în care să-și ia rămas bun de la cei dragi din viața ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O tânără riscă pedeapsa cu moartea, după ce a încercat să introducă în Bali trei kilograme de cocaină. Cum au ajuns drogurile în bagajul fetei

Povestea ei a cutremurat o țară întreagă, după ce familia femeii a făcut un apel național pentru a primi ajutor ca să poată duce la capăt organizarea evenimentului trist, scrie Daily Mail.

Cum a reușit femeia să sfideze moartea până acum?

Internauții s-au înghesuit să o ajute pe femeia aflată în necaz cu diverse postere pentru petrecere, dar și alte bunuri și bani. 

„Încă sunt aici, demonstrând că toți doctorii au greșit'', a spus ea.

Citește și: Calvarul prin care a trecut o româncă din Italia! A fost amenințată de un român că va fi desfigurată cu acid dacă nu se prostituează

Cu toate acestea, femeia a intrat în comă chiar în timpul sărbătorilor de iarnă. Ea a declarat că tot ceea ce își dorește este să recupereze timpul pierdut și să-și petreacă ultimele zile din viață alături de familia ei.

„Pur și simplu îmi luminează viața, asta e ceea ce mă face să continui, când stau întinsă acolo, într-un pat plictisitor de spital. Mă gândesc la copiii care zâmbesc mereu'', a mai adăugat mama copiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si