Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani, la sfarsitul saptamanii trecute, politistii Sectiei Rurale numarul 3, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe drumul comunal DC37 de pe raza comunei Todireni au oprit pentru control un autoturism care prezenta avarii.

"Procedand  la identificarea conducatorului auto echipajul de politie a constatat ca acesta este un minor in varsta de 12 ani, pasager pe scaunul din dreapta fiind un barbat de 62 de ani, proprietarul autoturismului, care avea permisul de conducere valabil", au precizat reprezentantii IPJ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducere fara permis. De asemenea, pe numele barbatului de 62 de ani a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de incredintare a unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu poseda permis de conducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si