Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, are o fiica de 30 de ani, care l-a acuzat, la un moment dat, de abandon familial. In urma cu 10 ani, Claudia Gales si-a dat in judecata tatal, pe motiv ca acesta nu-i mai platea pensia alimentara si nu l-a mai interesat de ea. Ea a solicitat judecatorilor ca sotul Ilenei Ciuculete sa-i plateasca pensie de intretinere pana la terminarea studiilor, desi in acel moment era majora.

Ea s-a plans magistratilor ca desi suma era mica (mai putin de 100 lei pe luna), tatal ei refuza sa o achite. In acel moment, in presa vremii, a aparut informatia ca fata ar putea sa-l acuze oficial pe Gales de abandon familial, fapta care in acel moment se pedepsea chiar si cu inchisoare. Totusi, Claudia n-a mai formulat, pana la urma, o plangere in acest sens.
Cornel a stat 25 de ani cu Ileana

Contactat de jurnalisti, Cornel Gales a avut o reactie nervoasa, cand a auzit de subiect. Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea si mama ei, care nu e deloc saraca, caci are doua apartamnente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace”, spunea Gales acum 10 ani.

Cornel Gales a cunoscut-o pe Ileana

Ciuculete pe vremea cand era casatorit, iar fiica lui avea 4 ani. „Pe Cornel l-am vazut intr-un taxi. I-am spus direct ca as vrea sa ma marit, dar daca are o familie frumoasa si este fericit, poate sa ramana acolo. I-am dat timp de gandire o luna. El a stat doar doua zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete.
Ciuculete a "fortat" despartirea lui Cornel de fosta sotie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si