Duminică, de la 22:00, o nouă ediție a emisiunii de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai” îl va aduce în fața telespectatorilor pe CRBL (Eduard Mihail Andreianu), un artist la care se raportează generații.

Citeste si: Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, faţă în faţă cu Denise Rifai, la Kanal D

În vârstă de 44 de ani, CRBL este un nume răsunător în industra muzicală românească, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 de ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta s-a impus în atenția publicului ca dansator, interpret, coregraf și entertainer și surprinde în continuare prin prospețimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop.

Întâlnirea cu Smiley și Marius Moga i-a influențat destinul, iar cu trupa Simplu CRBL a cunoscut celebritatea. În 2010 a început o carieră solo.

În plan personal, CRBL se află la a doua căsătorie și are o fiică.

“Sunteți nașul lui Smiley în showbiz?”, “Ați fost complexat din cauza vocii?”, “De ce leșinau fetele pur și simplu?”, “Câte căprioare ați vânat la viața dvs.”?, “V-a lăsat corpul?”, “A devenit CRBL mai cerebral?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminică lui CRBL, în emisiunea moderată de Denise Rifai, de la ora 22:00, la Kanal D!

crbl

CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si