Crima comisă de un bărbat din satul Ivănești, județul Vaslui a șocat o țară întreagă, în prag de sărbători! Bărbatul și-a ucis fiul de 14 ani cu un cuțit care era destinat tăierii porcului. 

Bărbatul nu regretă nici pe departe fapta oribilă pe care a comis-o.

Citește și: VIDEO- Filmul tragediei în care un băiat de 14 ani a fost înjunghiat în timp ce tăia porcul cu tatăl lui

Criminalul din Vaslui nu regretă fapta oribilă

Gigel Manta, tatăl lui Andrei, copilul înjunghiat la tăierea porcului, arată, încă o dată, că nu regretă deloc fapta comisă.

În continuare, bărbatul își păstrează aceeași indiferență de nedescris față de tragedia creată în care este implicat propriul său fiu. El a cerut judecătorilor vasluieni înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai ușoară. 

Judecătorii au luat act de cererea formulată, dar au respins-o, ca nefondată.

La momentul producerii tragediei, criminalul din Vaslui era atât de beat, încât criminaliștii veniți la locul faptei nu au avut cu cine vorbi. Individul se uita spre băiatul lui, care își dădea încet ultima suflare, cu o privire împietrită și cu ochii injectați de băutură, fără să înțeleagă o secundă ce se petrece, de fapt.

Citește și: O mamă și copilul ei au fost dați dispăruți în Capitală. Cei doi au plecat de acasă pe 1 ianuarie și sunt de negăsit

Cine este Andrei, tânărul ucis de tată în timp ce tăiau porcul

Andrei era un copil care învăța bine la școală și se pregătea să meargă cu uratul, însă destinul a avut alte planuri pentru el.

În urmă cu doar doi ani, Andrei și sora lui și-au pierdut mama, iar tatăl lor a devenit un coșmar pentru ei, având probleme grave cu alcoolul.

Acum, băiatul a plecat într-o altă lume mai bună.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar dacă nu era apreciat de tatăl său, Andrei era îndrăgit de colegii lui și de apropiați. Băiatul le spunea des că îi este dor de mama lui și se pregătea să meargă cu încă un prieten cu uratul, înainte de sărbători.

Citește și: O fetiță de 3 ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie fără adăpost. La momentul întâmplării incidentului, copila se afla lângă mama ei

Când au aflat de teribila tragedia, colegii minorului au rămas șocați. Copiii au transmis un mesaj tulburător, în care își exprimă regretul pentru pierderea lui Andrei. Băiatul în vârstă de 14 ani era elev la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir”, în clasa a IX-a. Un prieten a scris un mesaj emoționant pentru Andrei, pe rețelele de socializare.

„Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine.

Erai un băiat atât de cuminte și învățai bine, aveai toată viața în față. Plâng pentru că ți-am promis că de sărbători o să mergem împreună cu uratul. Erai și tu copil, Andrei, și trebuia să te bucuri de viață, nu să muncești ca robul la grajdul criminalului. Drum bun, prieten bun! Drum bun, colegul meu drag. Să mergi la mama ta, că îți era tare dor de ea” a transmis un coleg.

Citește și: Cazul care a șocat o țară întreagă: Un bebeluș care a fost abandonat acum 2 ani printre gunoaie, va ajunge în custodia mamei biologice

Cum s-a petrecut crima oribilă din Vaslui

Tragedia s-a petrecut în satul Ivănești, județul Vaslui. Localnicii povestesc cum bărbatul abia tăiase porcul, iar în acest timp consumase o cantitate mai mare de alcool.

După  moartea soției sale, acum câțiva ani, aceștia povestesc că își bătea destul de des copilul, acesta fiind luat de către Protecția Copilului.

Crima a avut loc după ce bărbatul l-ar fi rugat pe băiat să îi aducă ceva, iar acesta ar fi întârziat.Omul s-ar fi înfuriat pe adolescent și l-ar fi înjunghiat în zona inghinală.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: "Nu ne-a vrut niciodată, d-aia a plecat" Cinci frățiori din Prahova se luptă să trăiască de pe-o zi pe alta, într-o casă care stă să se dărâme. Abandonați de mamă, micuții au rămas în grija bunicii, care este țintuită la pat

„A lăsat porcul pe masă, s-a îmbătat. Nu a sărit repede sa aducă ceva la comanda lui și a intrat cu cuțitul" spune o femeie.

„El era beat. Ar fi reproșat ceva băiatului. Nu știu dacă părea capabil, dar dacă a făcut, e capabil”, adaugă o altă vecină.

"La sosirea echipajului de intervenție al ambulanței SMURD, echipajul ambulanței SAJ efectua manevre de resuscitare. Au fost continuate de echipajul SMURD încă 15 minute. Din păcate, medicul a fost nevoit sa declare decesul” adaugă Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„Întrucât în cauză există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui” spune Bogdan Gheorghiță, purtatorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și: Un copil de 11 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Giurgiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si