Acordul a progresat foarte repede vineri, Manchester United făcând cunoscut faptul că au venit cu o ofertă atractivă după ce căpitanul portughez a transmis clar că vrea să părăsească clubul italian Juventus.

Ronaldo se va alătura clubului din Manchester cu un contract probabil de doi ani. Potrivit Sky News, Cristiano Ronaldo ar urma să aibă un salariu anual de 29 de milioane de euro.
 

Citeste si: Ministrul Sportului, Eduard Novak, a câștigat medalia de argint la Tokyo

Comunicatul clubului Manchester United după acordul cu Ronaldo

Oficialii clubului din Manchester au declarat într-un comunicat: „Manchester United este încântat să confirme că clubul a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, sub rezerva acordului de condiții personale, viză și asistență medicală".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În prima sa aventură la Manchester United, Ronaldo a marcat 118 goluri în 292 de jocuri.[Sursa foto: Twitter]

Manchester United s-a lăudat cu achiziția sa, pe site-ul propriu: Cristiano Ronaldo este de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a câștigat până acum peste 30 de trofee majore pe parcursul carierei sale, inclusiv cinci titluri din UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale de Cluburi FIFA, șapte titluri de ligă în Anglia, Spania și Italia și Campionatul European pentru Portugalia sa natală.

În prima sa aventură la Manchester United, Ronaldo a marcat 118 goluri în 292 de jocuri. Potrivit presei engleze, transferul cu Juventus s-a făcut în schimbul a 28 milioane euro. 

"Toată lumea din club așteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine pe Cristiano înapoi la Manchester", a transmis clubul de fotbal.

Fotbalistul portughez a semnat cu Juventus în 2018, fiind adus de la Real Madrid pentru 112 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si