Tragerea la sorti de marti a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor, care se vor disputa astfel: Buducost Podgorica – Gyor si CSM Bucuresti – HC Vardar.

Turneul Final Four este programat la Budapesta, in 6 mai avand loc semifinalele, iar in 7 mai finala mica si cea pentru castigarea trofeului.

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinale dupa ce a eliminat, in sferturi, echipa FTC Budapesta, cu 27-26

in deplasare si 30-25.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

In 2016, CSM Bucuresti a castigat Liga Campionilor, fiind condusa atunci de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat ulterior nationala Ungariei.

In 8 mai, CSM s-a impus, la Budapesta, in finala Ligii Campionilor, in fata formatiei Gyor ETO, dupa prelungiri si aruncari de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25), iar echipa din Capitala a readus trofeul in Romania dupa 52 de ani.

Liga Campionilor a mai fost cucerita de echipe romanesti in urma cu peste 50 de ani, atunci cand se numea Cupa Campionilor Europeni, stiinta Bucuresti, in 1961 si Rapid Bucuresti, in 1964.

Alte trei echipe au mai ajuns in finala competitiei, Universitatea Timisoara (1973), Stiinta Bacau (1986) si Oltchim Ramnicu Valcea (in 2010).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si