Judecătorii au amânat decizia pentru joi, în cazul lui Culiță Sterp, după ce cântărețul ar fi acuzat că a condus sub influența substanțelor psihoactive. Cântărețul a ieșit relaxat din sala de judecată, unde a cerut să fie scos de sub control judiciar. Acesta nu a oferit foarte multe explicații, ba chiar a făcut glume nepotrivite cu un reporter.

Citește și: VIDEO- Culiță Sterp a ajuns din nou în fața judecătorilor. Cântărețul cere instanței să fie lăsat să cânte în străinătate

Bărbatul implicat în accident și-a retras plângerea 

Bărbatul implicat în accident și-ar fi retras plângerea.
Culiță Sterp a transmis și un mesaj, marți seara, unde și-a cerut scuze.
„Vreau să îmi cer în primul rând scuze lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile”.

Citește și: VIDEO- Nouă acuzație a polițiștilor. Culiță Sterp ar fi consumat droguri înainte să urce la volan

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea în bine pentru că, sincer, asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ bineînțeles”.

Culiță Sterp a ajuns din nou în fața judecătorilor. Cântărețul cere instanței să fie lăsat să cânte în străinătate

Culiță Sterp a apărut miercuri în fața instanței alături de avocat.

Artistul s-a prezentat dimineața la Judecătoria Cluj după ce a contestat o parte din măsura controlului judiciar cu care s-a ales în urma accidentului pe care l-a provocat.  

Citește și: Șoferii care vor conduce beți la volan și vor face accidente cu victime riscă să ajungă la închisoare

Cântărețul le-a spus magistraților că are mai multe spectacole de onorat în străinătate și cere să fie ridicată interdicția de a ieși din țară. La finalul ședinței, reprezentanții solistului au anunțat că urmează să fie anunțată o decizie mâine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si