Care erau șansele ca Dana Roba să supraviețuiască după ce a fost lovită cu bestialitate cu ciocanul în cap? Un medic are toate răspunsurile, după ce vedeta a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au dus o luptă grea pentru a o ține în viață.

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar. Recent, în cadrul unui interviu, fiind și primul după ce a fost externată din spital, Dana Roba a spus că nu se mai recunoaște și că nu îi vine să creadă cum arăta înainte și cum arată acum, după ce soțul său a desfigurat-o.

Vedeta a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei, în timp ce dormea. A zăcut mai apoi într-o baltă de sânge timp de două ore, iar ulterior bărbatul a sunat la 112 și i-a alertat pe medici și polițiști.

Totul despre „minunea” care i-a salvat viața Danei Roba

Dana Roba a fost externată din spital. Ea a fost internată de urgență la începutul lunii iunie, după ce a fost bătută cu o deosebită cruzime de soțul ei. A primit 8 lovituri de topor în cap și a suferit o operație de mai bine de nouă ore, pe lângă altele. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Este posibil și nu este prima dată când oamenii scapă din astfel de tragedii. Gândiți-vă că au fost accidente rutiere grave din care oamenii au scăpat cu viață. Nu trebuie să confundăm leziunile la nivel osos, adică la nivel parietal, cu ceea ce înseamnă leziuni de substanță cerebrală.

Atâta timp cât partea osoasă este cea preponderent afectată, lucrurile pot fi corectate.

Când vorbim despre afectarea țesutului cerebral, atunci avem o problemă, însă depinde foarte mult de gravitate, de organism, evident depinde și de aplicarea rapidă a tratamentului" a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, pentru Wowbiz.

Dana Roba încă traversează clipe de coșmar

Medicul a menționat că cel mai mult a contat faptul că leziunile au fost la nivelul oaselor. Intervenția rapidă a medicilor a făcut o diferență considerabilă și, într-un final, de la aproape o lună de la incidentul care a îngrozit o țară întreagă, Dana Roba a fost externată și a acordat primul interviu.

„Aici cel mai probabil minunea a fost că nu a fost distrusă substanța cerebrală într-un procent care să nu permită supraviețuirea, minunea a fost că nu a avut un hematom cerebral compresiv într-un spațiu închis.

A avut și parte  de tratament cu medici  specializați, într-o clinică care i-a asigurat maximul de tratament. Există și minuni, șansa a fost să nu fie distrusă și substanța cerebrală într-un procent care să nu mai permită supraviețuirea așa că au fost rezolvate probabil celelalte leziuni.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Vorbim și despre un organism tânăr, cu posibilități rapide de vindecare, fără alte afecțiuni și încă o dată, este important să se intervină în timp util și mai ales depinde și de gravitatea traumei" a mai spus medicul, pentru sursa menționată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si