Nelu Balasoiu e parca alt om! Artistul arata mult mai bine, in plus, pare ca a mai luat in greutate de cand e la azilul din Suceava!

Nelu Balasoiu traia singur in casuta lui de langa Slobozia, iar cei care aveau grija de el erau cativa vecini. Acestia erau atenti sa-l hraneasca, sa-l spele, sa-l pazeasca sa nu inunde casa sau sa-i dea foc, sau mai rau, sa se loveasca, asa cum s-a intamplat de mai multe ori.

Tot ei erau cei care ii dadeau medicamentele la timp, caci Balasoiu are mai multe probleme de sanatate. El sufera de diabet, ciroza, i-a fost taiata o parte din laba piciorului, de aceea se deplaseaza greu si cade din picioare, iar vecinii il gaseau adesea prabusit, iar in urma cu cateva luni a mai primit un diagnostic dur din partea medicilor de la un spital din Capitala, dupa ce a fost internat aproape doua saptamani la sectia psihiatrie: dementa. Dupa externarea din spitalul din Bucuresti, Balasoiu a mai stat cateva zile acasa, dupa care a fost dus la un al spital de psihiatrie din judetul Calarasi. Dupa ce a fost externat si de acolo, artistul a fost dus un camin de batrani din Suceava.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

De cand a ajuns la respectivul azil, lui Balasoiu i s-a schimbat viata radical.

Artistul este extrem de bine ingrijit, are mese regulate caci se afla la o “dieta de ingrasare”, s-a adaptat extraordinar de bine, si, cel mai important pentru el, nu e singur. Nelu Balasoiu s-a imprietenit cu asistentele, cu oamenii din azil si nu se plictiseste toata ziua, si nici motive sa planga nu mai are, caci nu mai sufera de singuratate. De cand e la azilul din Suceava, Nelu Balasoiu e de nerecunoscut! Pe langa faptul ca a mai pus cateva kilograme pe el, e bine imbracat si pe chipul sau se citeste fericire. La caminul de batrani din Suceava, patronii si angajatii fac diverse activitati ca sa destinda atmosfera si sa le ocupe timpul celor aflati acolo. Mai mult, acestia sunt vizitati de artisti din zona, copii sau alti oameni care le fac si le propun activitati. La azilul respectiv, batranii au toate conditiile, sunt ingrijiti foarte bine, in plus au si o gradina imensa unde se relaxeaza. “Cazarea” la caminul de langa Suceava este in jur de 1500-2000 de lei pe luna, iar Nelu Balasoiu are o pensie de doar 600 de lei. Cheltuielile sunt suportate de patronul azilului care s-a oferit sa-l tina acolo pana la sfarsitul vietii, facandu-i-se mila de el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si