Diana Belbita, luptatoarea de MMA supranumita si “Printesa Razboinica”, a reusit in emisiunea Exatlon din 13 martie, ceea ce niciun alt coechipier nu a putut realiza, in lupta gladiatorilor, pe barna ingusta, ea si-a invins adversarele, fara insa a se uda. Ea a fost neclintita pe barna si niciuna dintre fetele de la Razboinici nu a reusit sa o dezechilibreze. 

Diana Belbita este luptatoare de MMA, iar pentru “bataliile” sale in cusca, se antreneaza intens, in conditii greu de inchipuit pentru o fata.

In afara salii, Diana Belbita se “lupta” ca adevaratii “gladiatori” cu busteni si cauciucuri de camion. 

Citeste si: Exatlon 10 martie. Diana Belbita si Larisa au rupt tacerea despre Oltin! Ce au avut de spus concurentele despre Faimos

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Asa se face ca forta Dianei a reusit sa-i uimeasca pana si pe colegii ei de la Exatlon. Diana Belbita si-a propus ca in jocul Exatlon din 13 martie nu numai sa-si invinga adversarele, ci si sa nu cada de pe barna.

“Mi-am propus sa nu intru in apa pentru ca inca nu stiam cat de adanca este, asa ca am zis ca nu vreau sa incerc asta.

Chiar m-am bucurat de acest joc, a fost pe gustul meu!”, a spus Diana Belbita la finalul jocului pentru imunitate, castigat de Faimosii de la Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si