În perioada 2 octombrie- 15 octombrie 2023 vremea va fi caldă în prima parte a intervalului, iar apoi temperaturile vor coborî treptat.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo completă pentru următoarele două săptămâni. Iată cum va fi vremea în următoarea perioadă!

Citește și: Cum va fi vremea în România în perioada 18 septembrie-16 octombrie 2023? Prognoza meteo completă!

Vremea în Banat

Vremea va fi caldă în primele zile din luna octombrie. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra pe data de 4 octombrie, când maximele ajung la 25-27 de grade Celsius, iar minimele se vor situa în jurul a 11 grade.

Temperaturile vor scădea treptat în această lună până la mijlocul intervalului de prognoză, atunci când maximele vor ajunge în medie la 21-23 de grade, iar minimele vor ajunge la 7-9 grade.

Media valorilor maxime vor varia între 21 de grade, iar temperatura minimă între 8-11 grade.

Ploile pot apărea după data de 11 octombrie.

Cum va fi vremea în perioada 2 octombrie - 15 octombrie 2023? Temperaturile scad în următoarele zile. Prognoza meteo completă

Cum va fi vremea în perioada 2 octombrie - 15 octombrie 2023? Temperaturile scad în următoarele zile. Prognoza meteo completă

[Sursa foto: Unsplash]

Vremea în Transilvania

Vremea se va încălzi până la data de 4 octombrie, iar maximele termice vor ajunge la media de 24 de grade, iar minimele din următoarea dimineață vor fi de 10-11 grade.

În următoarele trei zile vremea se va răcori, în medie cu 5 grade Celsius, iar apoi până la finalul intervalului de prognoză vor fi variații ale mediei temperaturilor maxime între 19-24 de grade, iar a minimelor între 5-9 grade.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ploile slabe vor fi trecătoare și pe suprafațe restrânse.

Vremea în Maramureș

În primele zile ale acestei lui, vremea se va încălzi. Temperaturile cele mai ridicate se vor înregistra în jurul datei de 4 octombrie când media maximelor termice va fi de 23-24 de grade Celsius, iar a minimelor de 10-11 grade.

Apoi, vremea se va răcori până vineri, pe 7 octombrie, atunci când maximele vor atinge 19-20 de grade, iar minimele 6-7 grade Celsius.

Media valorilor de temperatură maximă vor avea variații între 19-23 de grade, iar temperatura minimă va fi între 6-10 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 5 octombrie, precum și după
data de 11 octombrie.

Vremea în Moldova

Vremea se va încălzi până la data de 4 octombrie, atunci când media maximelor termice va fi de 26-27 de grade Celsius, iar a minimelor va atinge 12-13 grade. În următoarele trei zile, vremea se va răcori cu aproximativ 5 grade, iar apoi media temperaturilor maxime va avea variații în general între 19 și 24 de grade Celsius, iar a minimelor va fi între 7-11 grade.

Ploile slabe vor fi trecătoare și doar pe suprafețe restrânse.

Vremea în Dobrogea

Temperaturile vor varia, însă nu semnificativ. În general, media maximelor termice se va situa între 21 și 25 de grade, iar a minimelor între 11 și 15 grade.

Probabilitate de ploaie va fi mai ridicată după data de 12 octombrie

Vremea în Muntenia

Media temperaturilor va fi în creștere până la data de 4 octombrie, atunci când vor fi atinse 27-28 de grade. În următoarele 3 zile, media va fi în scădere și se va situa între 22-24 de grade Celsius, iar apoi vor exista variații în general între 23 și 26 de grade.

Media minimelor termice va avea valori între 8 și 13 grade.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Probabilitatea ploilor va fi mai ridicată în zilele de 5 și 6 octombrie și după data de 12 octombrie.

Citește și: Vremea în octombrie 2023: Prognoza meteo pentru a doua lună de toamnă

Cum va fi vremea în perioada 2 octombrie - 15 octombrie 2023? Temperaturile scad în următoarele zile. Prognoza meteo completă

Cum va fi vremea în perioada 2 octombrie - 15 octombrie 2023? Temperaturile scad în următoarele zile. Prognoza meteo completă

[Sursa foto: Unsplash]

Vremea în Oltenia

Maximele temperaturilor vor crește până la data de 4 octombrie, atunci când media lor se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

În următoarele 3 zile acestea vor scădea, iar media va ajunge la 22-23 de grade, cu variații în general între 21 și 25 de grade. Media minimelor termice va fi între 7 și 12 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după data de 12 octombrie.

Vremea la munte

Media temperaturilor maxime va avea variații între 11 și 16 grade, iar a minimelor în general între 2 și 7 grade.

Va ploua trecător, în general pe arii restrânse și slab cantitativ. Exista o probabilitate de ploi mai mare în jurul zilei de 5 octombrie, dar și după data de 10 octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si