Cum va fi vremea în weekendul 22-23 aprilie 2023? Prognoza meteo pentru acest weekend a fost emisă. Iată câte grade se vor înregistra în următoarele două zile!

Cum va fi vremea în weekendul 22-23 aprilie 2023?

În acest weekend vom avea parte de vreme instabilă. Sâmbătă, 22 aprilie 2023, putem avea parte de câteva averse și de furtuni pe suprafețe extinse. De dimineață, în sudul țării vor fi averse, iar ulterior vor predomina și în regiunile estice și centrale.

În ciuda acestui lucru, din acest weekend vremea va fi din ce în ce mai bine. Norii se vor risipi, iar temperaturile vor crește semnificativ.

Citește și: Când se încălzește vremea? Anunțul meteorologilor pentru următoarea perioadă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Duminică, 23 aprilie, în nord-estul țării, vremea va fi mai rece. În zonele depresionare, dar și în estul Transilvaniei, își vor face simțită prezența bruma și vor fi înregistrate minime negative. Vremea va deveni din ce în ce mai bună  în cea mai mare parte a țării și vom scăpa de ploile persistente. 

”Urmează o vreme a extremelor meteorologice''

Potrivit Elenei Mateescu, Directorul Administrației Naționale de Meteorologie ”urmează o vreme a extremelor meteorologice în săptămâna ce urmează.

La acest sfârșit de săptămână discutăm de temperaturi la nivelul maximelor apropiate de specificul datei din calendar, 14-19 grade, minime de 2-10 grade, posibil mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, ploi în majoritatea regiunilor, mai ales în regiunea Carpaților Meridionali și de curbură, dar și în zonele sub-montane aferente, iar la altitudini mai mari de 1.800 de metri putem consemna precipitații mixte. 

Citește și: VIDEO- Alertă ANM: Vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si