Meteorologii AccuWeather au stabilit cum va fi vremea până la începutul lunii august. În luna iulie, cunoscută în popor și drept luna Cuptor, se anunță temperaturi de foc.

Temperaturi de foc în luna Cuptor

Primul weekend al lunii iulie debutează cu temperaturi caniculare. Sunt așteptate temperaturi de până la 36 de grade Celsius, cu o minimă a nopții de 18 grade Celsius.

A doua săptămână a lunii Cuptor (8-14 iulie) debutează cu temperaturi de până la 38 de grade Celsius. Vremea se va încălzi mai tare, treptat, în fiecare zi, temperatura ajungând până la 41 de grade duminică, pe 14 iulie. Weekendul 13-14 iulie se anunță a fi de foc, cu temperaturi caniculare. Minima nopții va crește până la 23 de grade Celsius, o diferență considerabilă față de prima săptămâna a lunii. 

Citește și: VIDEO Drumuri închise în plin sezon estival! Nervii șoferilor, întinși la maxim: „O să fie aglomerație foarte mare”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În cea de a treia săptămână (15-21 iulie), vremea va fi opusul celei resimțite în zilele anterioare. Luni, pe 15 iulie, se vor înregistra până la 39 de grade Celsius, urmând ca temperaturile să scadă treptat. Spre deosebire de începutul săptămânii, în weekendul 20-21 iulie, temperaturile să nu depășească 30 de grade Celsius.

Săptămâna 22-28 iulie aduce o stabilitate în ceea ce privește vremea. Temperaturile înregistrate nu vor fi depăși 31 de grade Celsius, iar minima nopții va fi între 19-20 grade Celsius.

Ultimele zile ale lui Cuptor aduc, de asemenea, zile toride. În această luna, sunt prognozate precipitații doar pe 30 iulie, când sunt așteptate temperaturi de până la 31 de grade Celsius.

Începutul lunii august debutează cu temperaturi de până la 30-31 grade Celsius.

Citește și: VIDEO Suntem chemați 3 duminici la rând să votăm. Cine ar putea fi noul președinte al României, potrivit sondajelor

AccuWeather, vremea în luna iulie

[Sursa foto: Captura AccuWeather]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si