O tara intreaga stie cat de credincioasa este familia Firea Pandele.  Edilul din Voluntari a ridicat o catedrala in orasul pe care il pastoreste. Si are grija sa organizeze evenimente religioase fastuoase.

Pandele: "Poporul acesta din care facem parte si-a pierdut aproape tot! Oamenii nu mai au sperante, nu mai au incredere, dar nu si-au pierdut credinta"

Cu surle trambite toata lumea a aflat ca in Voluntari a poposit braul maici domnului adus din Grecia.
Este un moment unic, ca atare  de enoriasi se ocupa insusi primarul Florentin Pandele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Cat ar fi de ordonat un primar, tot se ajunge la sfanta inghesuiala.

"Nu ne-a dat drumul la randul care trebuia! Au bagat randuri, randuri si pe noi ne-a tinut acolo! Ca sa fie toata esplanada asta plina cum se filmeaza! Deci, asta s-a intamplat"

Unii sunt doar credinciosi, altii au si statut de invitat. Mai cu seama ca vorbim despre nasul Gigi Becali si mama acestuia.

Oaspetii de seama sunt in grija gazdelor Gabriela Firea si Florentin Pandele. Stau langa tribuna si privesc desfasurarea pelerinajului. Din cand in cand se mai face cate o fotografie si se posteaza pe internet.

"Daca doamna Firea era aici si se uita la atata potop de oameni si copii, putea sa faca ceva"

Pandele: "Doamne ajuta si Cristos a Inviat! Multumim domnului primar pentru dragostea pe care o are fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra toti.

Ne-am gandit ca in numele parintilor slujitori sa ii daruim o icoana cu chipul Maicii Domnului."

De pe treptele catedralei primarul Florentin Pandele revine printre credinciosi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si