Close sidebar
Close sidebar

Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: "Doresc romanilor de pretutindeni mai mult zambet, bucurii si incredere"

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere si forta de a recunoaste ca “prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

“Maine anul se innoieste si tragem brazda adanca pentru un an 2017 prosper si bun. Doresc romanilor de pretutindeni, doresc fiecaruia dintre noi toti, mai mult zambet, mai multe bucurii, mai multa incredere si forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita, ca schimbarea care ne face mai buni vine din convingere si ca numai impreuna putem implini sentimentul de acasa”, a transmis Dacian Ciolos, potrivit News.ro.

Premierul a subliniat faptul ca “Romania este dupa chipul si asemanarea noastra”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

“Daca ne-o dorim mai buna, mai prospera, mai curata, mai respectata, va urez tuturor sa aveti incredere ca putem, fiecare dintre noi si toti impreuna, sa fim astfel. La Multi Ani cu sanatate si dragoste in mijlocul familiei si alaturi de cei dragi!”, a conchis premierul Dacian Ciolos.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI