Dana Roba a povestit despre intervențiile  pe care va fi nevoită să le suporte, în urmă agresiunii fizice de care a avut parte, în urmă cu aproximativ o lună. Soțul său a măcelărit-o fără să stea pe gânduri.

Citește și: Cum a reușit Dana Roba să supraviețuiască? Minunea care a ținut-o în viață: „Este posibil și nu este prima dată”

Make-up artista a mers la primul consult neurochirurgical și a transmis cât de gravă este situația ei.

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, încearcă să-și revină după trauma suferită. În urmă cu o lună, ea a fost lovită brutal cu un ciocan chiar de către soțul ei, Daniel Balaciu, moment în către make-up artistul a ajuns în stare gravă la spital.

Cum se simte Dana Roba acum

Femeia își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, mai ales după episodul neplăcut de violență fizică de care a avut parte din partea tatăl fetițelor ei. Dana Roba a făcut, în urmă cu câteva minute, noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate.

Vedeta a anunțat că astăzi a mers pentru prima dată la un control neurochirurgical, acolo unde aceasta a avut parte de noi informații despre starea ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Dana Roba s-a întors în apartamentul din Timișoara, acolo unde a fost foarte aproape de a-și pierde viața. Ea va fi supravegheată în permanență în perioada următoare

Astfel, în urma investigațiilor, make-up artistul a precizat că a rămas atât fără gust, cât și fără miros, în urma traumelor suferite.

„Astăzi am fost la primul control neurochirurgical. Cu bucurie în inimă îi mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă, încă sunt în viața, iar cu părere de rău, vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții. Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindecă, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie. Partea stânga a capului îmi este amorțită… Îmi doresc foarte mult să găsesc un medic chirurg ortoped în România, și să mă opereze cât de curând, împreuna cu Isus💖 Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine, în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine, și mi-a dat viața. M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele.", a fost postarea făcută de Dana robă, în urmă cu câteva mine, la scurt timp după ce a fost consultată de un medic specialist.

Tânăra nu-și va ierta călăul sub nicio formă. Astfel, cere în instanță, despăgubiri materiale și morale bărbatului care a mutilat-o.

Citește și: „Era nervoasă și supărată. Mi s-a plâns” Motivul pentru care Dana Roba a hotărât să pună punct relației cu soțul ei. Bărbatul îi cerea acest lucru cu disperare

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în ghips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro.”, a declarat, recent, Dana Roba potrivit playtech.ro.

Citește și: „Nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față.” Dana Roba, trece prin clipe grele după ce a fost mutilată de soț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si