400 de familii din București vor rămâne fără acoperiș deasupra capului după ce primăria a început să le demoleze casele. Până acum expropriații nu au primit niciun ban. Românii spun cu lacrimi în ochi că nu au unde să meargă, deoarece locuiesc acolo de când s-au născut.

Citește si: Producătorii francezi de alimente reduc producția și schimbă rețetele. Care este motivul

Este revoltă mare în Prelungirea Ghencea, unde 400 de familii din București vor rămâne fără case. Primăria Capitalei a început demolările caselor, fără să dea însă banii expropriaților.

400 de locuințe vor fi demolate în Prelungirea Ghencea

Aproximativ 400 de familii trec prin clipe de coșmar. Nu vor mai avea case chiar înainte de a intra în această iarnă. Oficialii primăriei spun că proprietarii nu au actele în regulă şi pretind că demolează doar anexe.

„Nu poți să mă scoţi din casă aşa ca pe un câine. Totuși e casa noastră. Acum au venit cu buldozerul ca să intre in casă să o dărâme in cazul in care primăria nu ne-a dat bani, nu ne-a asigurat o locuinţă. Cum poti să lași o familie nenorocită pe străzi? Unde să ne ducem? Vine ploaia, vine iarna. Că nici nu mai știu ce să mai zic...Nici

nu mai am cuvinte. Ne-au făcut din oameni neoameni.", a spus Daniela Simion, proprietarul uneia dintre case.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Primăria le oferă geci gratuite oamenilor pentru a scăpa de frig. Așa se reduc facturile la curent

Românca afirmă că locuiește aici de când a venit pe lume, iar astăzi s-a trezit cu buldozerul în curte, scrie observatornews.ro.

Disperată de ceea ce s-a abătut asupra lor, familia Danielei Simion a decis să-şi despartă casa în două bucăți, pentru a rămâne măcar cu o mică parte.

Citește si: Locuitorii unui sat din Bihor trăiesc 100 de ani. Care este secretul longevității lor

În același caz sunt sute de familii. La începutul acestui an, în primăvară, primarul Nicușor Dan le dădea acestora asigurări că demolările vor începe la o lună şi jumătate după ce vor fi despăgubiți, pentru a avea timp să își caute altă locuinţă. Cu toate că încă nu au niciun ban intrat în cont, buldozerele au început distrugerile caselor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Fabulos! Se dau 1.000 de lei pentru acești români. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

„Avem banii. O să punem banii în cont, sunt niște termene legale.", a declarat Nicuşor Dan, primarul Capitalei, potrivit aceleiași surse menționate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si