Aeronava „a făcut probabil alte escale”, în special la Lagos (Nigeria), a transmis pentru jurnaliștii de la AFP Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al poliţiei.

Angajaţii aeroportului olandez au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat luni, 17 aprilie 2023, la primele ore ale dimineții, în momentul în care au început să lucreze într-un hangar, a transmis purtătorul de cuvânt. Avionul companiei aeriene KLM se întorcea din Toronto (Canada) şi ar fi făcut escală la Lagos.

Citește și: Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

„O anchetă este în desfăşurare”, a mai precizat van Kapel, fără să poată oferi mai multe detalii referitoare la identitatea bărbatului decedat sau să precizeze de unde şi-a început acesta călătoria.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Incidente ca acesta se întâmplă sporadic”, a declarat purtătorul de cuvânt.

În urmă cu un an, un pasager clandestin a supraviețuit unei călătorii de 9.000 de kilometri de la Johannesburg la Amsterdam, ascuns fiind în trenul de aterizare din faţă al unui avion cargo. În anul 2021, oamenii legii de la Poliția de Frontieră au idntificat trupul neînsuflețit al unui nigerian în trenul de aterizare al unui avion sosind la Amsterdam Schiphol, notează jurnaliștii de la Agerpres.

Un român a fost prins pe un aeroport din Italia cu un pistol în bagaj. Arma era deținută ilegal

În aeroportul din Catania, Sicilia, polițiștii au descoperit un pistol în bagajul unui român care încerca să îl transporte ilegal. După ce au confiscat arma, autoritățile i-au aplicat românului sancțiunile legale pentru încălcarea legilor privind portul și transportul ilegal de arme.

În timpul sărbătorilor de Paște, oamenii legii italieni au efectuat numeroase controale de securitate, inclusiv la aeroportul din Catania.

În urma desfășurării controalelor, polițiștii au descoperit mai multe arme în bagajele a doi pasageri.

Citește și: Momente de panică în Slatina! O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc

După ce au ajuns la punctul de securitate, în timpul controalelor efectuate pentru a avea acces în sala de plecări, echipajul de polițiști a identificat un tânăr care avea asupra sa un cuțit cu lama de aproximativ 20 de centimetri. Autoritățile au confiscat cuțitul și l-a acuzat pe tânăr de comiterea infracțiunii de port de arme sau de obiecte ofensatoare. Astfel de obiecte pot reprezenta o amenințare gravă la adresa securității și sunt strict interzise în zonele publice, cum ar fi aeroporturile.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tot în timpul controalelor efectuate în timpul sărbătorilor de Paște, un alt tânăr, de data aceasta de naționalitate română, a fost identificat la controlul de securitate a aeroportului din Catania, cu un pistol Revolver din secolul al XIX-lea ascuns în bagajul său.

Ca și în primul caz, arma a fost confiscată, iar tânărul a fost acuzat de încălcarea legilor privind portul și transportul ilegal de arme. De asemenea, românul a fost reclamat pentru că nu a declarat portul de arme sau muniții și nu le-a predat la biroul poliției de frontieră din aeroport, conform presei străine.

Citește și: Tragedie învăluită în mister la Timișoara: mamă și fiu, găsiți morți în locuință


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si