Nicolae Ciucă a ţinut să le transmită și ce să spună presei.

„Să spuneţi în presă că eu v-am cerut să plecaţi”, ar fi spus premierul interimar. De asemenea, se pare că noile mișcări făcute de Nicolae Ciucă au stârnit un adevărat haos în PNL. Mai mulți lideri sunt deranjați de comportamentul acestuia.

La puțin timp de când a obținut noua funcție, Nicolae Ciucă s-a debarasat de locotenenţii fostului premier Ludovic Orban.

De asemenea, secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, adjunctul său, Costel Barbu, şeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, şi consiliera Mădălina Simion şi-au dat demisia la ordinul premierului interimar.
Atitudinea premierului interimar i-a deranjat pe liderii PNL, care nu văd cu ochi buni un guvern condus de Nicolae Ciucă în următorii patru ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Partidul AUR nu pierde vremea. Va iniția suspendarea președintelui Iohannis!

Ludovic Orban și-a anunțat demisia din funcţia de prim-ministru

Ludovic Orban, preşedintele PNL, și-a anunțat  demisia din funcţia de premier al României. La aproximativ o oră după anunțul premierului, președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale ca premier interimar. 

" Îmi închei mandatul de premier după un an și o lună, perioadă în care România s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă, cu o pandemie și o criză economică fără precedent. Plec din funcția de premier cu conștiința datoriei împlinite. Tot ce a fost omenește posibil am făcut. Am încercat să găsim răspunsurile potrivite la toate confruntările. Demisia mea arată că nu mă cramponez de nicio funcție", a declarat Ludovic Orban luni seara.

Citeste si: Reacția lui Marcel Ciolacu după demisia premierului Ludovic Orban: Este un gest ireponsabil, nu poți lăsa țara în haos, în plină criză sanitară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si