La 67 de ani, Vladimir Putin este într-o formă de invidiat. Președintele Rusiei are un stil de viață sănătos, iar faptul că este un iubitor al sportului nu mai este un secret.

Vladimir Putin nu renunță la "ciudățeniile alimentare" 

De ani buni,  Vladimir Putin este foarte atent  la ceea ce mănâncă, astfel că are un program regulat și respectă zilnic niște reguli bine stabilite.

Încă de la primele ore ale dimineții, președintele rus mânâncă omletă și un bol de terci de ovăz, la care mai adaugă și câteva ouă fierte de prepeliță.

Citeste si: Polonia a blocat conturile ambasadei Rusiei de la Varșovia. Instituția este acuzată că finanțează „activități teroriste”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Președintele Rusiei nu bea niciodată cafeaua pe stomacul gol, ci doar după ce mănâncă. De asemenea, după acești pași de dimineață, urmează exercițiile fizice care constau, de fapt, în două ore de înot și ridicare de greutăți în propria sală de forțe.

„Cum să–ți controlezi greutatea? Să nu mânci prea mult? Cum să te menții în formă? Făcând sport. Nu există pilule magice. (…) Încerc în fiecare zi să fac sport.

Noaptea trecută am schiat până la 1:30. De dimineața am fost la sală. Înot în fiecare zi, fac 1.000 de metri“, spunea Vladimir Putin, cu ceva vreme în urmă.

Lista produselor nesănătoase de care Vladimir Putin este dependent

Președintele Rusiei este "dependent" de înghețata cu fistic, baton pe care-l are mereu cu el, inclusiv la cele mai importante ședințe.

Citeste si: Soția președintelui Zelenski, mesaj emoționant după o lună de război. "Am îmbătrânit cu 10 ani", spune Olena Zelenska

De asemenea, liderul rus nu servește produse lactate în timpul călătoriilor sale în străinătate, și are grijă ca orice mâncare pusă pe masa de către gazde să fie verificată și aprobată de Kremlin, înainte ca el să mănânce.

În mod surprinzător băuturile pe bază de alcool nu sunt pe lista sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si