„Este un vitraliu din prima mea colecție mare inspirată de Art Deco Bucureștean care se găsește peste tot în clădirile din București. Este un vitraliu creat din combinație de sticlă opalescentă și sticlă cathdral.”

Mariana Cismaru a renunțat la joburile bine plătite pentru a-și urma pasiunea

Ea este Mariana Cismaru, Mamă, soție, corporatistă, iar acum și artist vitralier. Pasiunea pentru arta a făcut-o să își dea demisia din compania unde lucra și să înceapă propria afacere.

Citește și: VIDEO- Alex Velea și Antonia, îndrăgostiți ca-n prima zi. „Este femeia pe care o iubesc din tot sufletul meu și fără de care n-aș putea respira”

Marian Cismaru, artist vitralier: „Pot să spun că nu muncesc propriu zis și nu mă simt niciodată extenuată psihic sau fizic pentru că este o provocare zilnică. Îmi place foarte mult ceea ce fac și atunci abordarea pe care o am în fiecare zi și cu fiecare proiect este una de challange mai mult decât una de a completa niște taskuri și a le finaliza până la sfârșitul zilei.”

Din mâinile ei ies adevărate obiecte de artă. Face pe comandă geamuri, uși și diferite obiecte care mai de care mai spectaculoase. Pe lângă pasiune, este nevoie și de multă răbdare și migală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Marian Cismaru, artist vitralier: „Un vitraliu este ca un puzzle, dar pe care îl creezi tu singur de la început.”

Deși arta vitraliilor și-a pierdut popularitatea de-a lungul timpului, am fost surprinși să vedem că în atelierul Marianei vin cursanți tinerii dornici să învețe.

„E foarte plăcut pentru că e un loc în care efectiv unde te concentrezi doar pe ce ai de făcut și uiți de stres, uiți de ziua pe care ai avut-o chiar dacă a fost bună sau rea.”

Prețurile vitraliilor pornesc de la 50 de lei, în cazul obiectelor decorative mai mici și pot ajunge până la câteva mii de euro în cazul proiectelor de anvergură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si