"Roata Norocului" se lansează așadar, în acest weekend, într-o experiență plină de farmec în Marea Britanie, iar roata uriașă cu premii îi așteaptă, la fel de generoasă si imprevizibilă, pe toți concurenții.

"Duminica aceasta Ana-Maria <sparge > dictionarul limbii engleze! De o săptămână mă toacă, <tea, tea> în sus, <tea, tea> în jos.  Duminica, de la ora 20:00, Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, vin să câștige premii de la <Roata Norocului> și să se distreze alături de noi.

Atât vă spun, Ana-Maria Barnoschi tocește de câteva zile la o poezie, nu mă întrebați ce este, veți afla duminica aceasta!", spune Bursucu.

Citește și: Apariție spectaculoasă în platourile de la Kanal D! Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anamaria Prodan și fiica sa, Sarah, vor avea sarcina de a învârti roata pentru a schimba destinul unei familii aflate într-o situație dificilă. Cum se vor descurca mama și fiica în platoul emisiunii, alături de ceilalți concurenți și de gazdele show-ului, rămâne de văzut!

Distracția, umorul, muzica buna si, nu in ultimul rand, faptele bune vor face si aceasta  ediție una de neuitat! Nu ratați o nouă ediție a emisiunii de divertisment Roata Norocului, duminică, 29 octombrie 2023, de la ora 20:00, doar la Kanal D!

Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan, joacă în echipa de baschet a Sepsi Sf. Gheorghe în sezonul 2023- 2024

Sarah Dumitrecsu Prodan, fiica impresarei Anamaria Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, are 23 de ani, iar în sezonul 2023- 2024 va evolua la echipa de baschet Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

La începutul lui august, Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, s-a întors în activitatea sa sportivă după o intervenție chirurgicală la genunchi.

Ea a fost selecționată în echipa națională de baschet a României pentru a participa la Jocurile Francofoniei.

Sfântu Gheorghe a întâmpinat-o pe Sarah cu căldură și entuziasm. La întâlnirea cu noile colege, ea a fost surprinsă cu un tort personalizat cu numele clubului.

Echipa Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a dominat Liga Națională de baschet feminin câștigând titlul de campioană în ultimele 7 sezoane consecutive. Sezonul anterior, echipa din Covasna a reușit să câștige trofeul cu o serie de victorii consecutive și va reprezenta din nou România în competițiile europene, participând în Eurocup.

Citește și: VIDEO: Chipul Anamariei Prodan a apărut pe cea mai înaltă clădire din lume. Cât a costat extravaganța?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si