Scena manelelor  este în doliu, după ce George Oprea a trecut în neființă la vârsta de doar 41 de ani!

Manelistul a trecut pragul vieții de apoi în urmă cu o zi, după ce apierdut lupta cu viața din cauza unei boli grele. Colegii săi de breaslă sunt îngenuncheați de durere!

Citeste si: Un celebru muzician a murit. A avut o viaţă marcată de scandaluri şi violenţă

George Oprea avea cancer la plămâni

George Oprea, cunoscut sub numele de scenă George de la Urziceni, a fost răpus de o boală cruntă, mai exact, cancer la plămâni.

Artistul era un familist convins, așa cum se observă din postările sale de pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, el era privit ca pe un prieten mărinimos, de nădejde, persoana pe care oricine se putea baza oricând în cele mai grele momente.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Familia îndoliată se pregătește de ritualul de înmormântare, trupul neînsuflețit al artistului fiind dus la capela cimitirului Sfântul Ilie din Capitală.

Prietenii, colegii și fanii acestuia sunt în stare de șoc după aflarea veștii morții lui. Cei mai mulți dintre ei au lăsat nenumărate mesaje pline de iubire și regret.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii populare: Ionel Lazăr s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani

Un băiat cu caracter deosebit, un familist, un coleg cu simț de lăutar adevărat, un mare clarinetist, un OM.

Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste nenorocirea asta”/ „A murit. Nu pot să cred”/ ”Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit, s-a stins mult prea devreme…”/ ”Ai fost un om bun, cel mai cuminte om pe care l-am cunoscut și un muzicant desăvârșit, prea devreme ai plecat de lângă noi, mult prea tânăr ”, acestea fiind o parte dintre mesajele colegilor săi de breaslă.

În timpul vieții sale, George de la Urziceni a colaborat cu multe nume sonore, precum Ninel de la Brăila, Neluță Neagu, Robert Lele, sau Constantin Fulgerică, scrie wowbiz.ro

Citeste si: Un prezentator de radio a murit în direct. Omul își modera emisiunea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si