A fost sărbătoare mare în familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB a împlinit ieri vârsta de 65 de ani. Acesta a mărturisit totodată și care sunt dorințele pe care le are.

Citește și: Procesul dintre CSA Steaua şi FCSB continuă. Care este miza întregului scandal

Cu toții știm că Gigi Becali este un adevărat credincios și un om cu frică de Dumnezeu.

An de an, latifundiarul din Pipera a donat sume uriașe lăcașelor sfinte și a construit o biserică exact lângă vila sa din Pipera.

Dorința arzătoare a lui Gigi Becali

Gigi Becali a împlinit, ieri, frumoasa vârstă de 65 de ani. Dacă unii milionari leg să organizeze petreceri excentrice pentru a petrece alături de cei dragi, Becali nu mai are astfel de gânduri. A mărturisit că nu vrea să meargă la restaurante de fițe, ci vrea doar să se roage.

Citește și: Gigi Becali ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor. El este acuzat de fraudă la vot

„Nu-mi doresc decât să-l iubesc mai mult pe Hristos. Asta e dorința mea. Să-l iubesc din ce în ce mai mult pe Hristos și să mă înfieze D-zeu să mă facă frate cu el.(...)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Merg la mănăstirea mea la Comanca. Îi iubesc pe călugări ca și cum ar fi frații mei", a spus Gigi Becali.

Milionarul a mers de mai multe ori la Muntele Athos. A găsit însă și în România un loc unde spune că se simte ca pe Muntele Sfânt. Este vorba despre satul ascuns din Munții Căpățânii, în apropiere de Băile Olănești din județul Vâlcea.

„Familia mea merge în fiecare duminică la biserică și atuncea împărtășesc copiii. Sunt mici, e diferență de 1 an între ele. Una are 1 an și ceva și la câteva luni.", a mai spus Gigi Becali.

Becali a oferit credincioșilor sfaturi despre regulile de rugăciune pe care ar trebui să le respecte, dacă vor să le fie ascultate și îndeplinite rugăciunile.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: Gigi Becali colaborează cu un designer vestimentar. Suma pe care o scoate din buzunar pentru hainele create special

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale.

Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali la antena3.ro.

Citește și: ”Dacă deschid eu gura cad multe capete, nu doar a lui Gigi Becali” Cu ce îl are Cătălin Zmărăndescu la mână pe latifundiarul din Pipera


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si