Astăzi, de la ora 19:00, în serialul “Dragoste și speranță”, Sîla are parte de momente teribile, la reîntâlnirea cu Alper, în noul episod al producției, difuzat la Kanal D2.

Sîla va găsi curajul de a-l înfrunta pe Alper

Tânărul, care este îndrăgostit până la obsesie de frumoasa fată, nu acceptă cu niciun chip refuzul acesteia de a-i deveni soție. Cu toate acestea, Sîla va găsi curajul de a-l înfrunta pe Alper, spre dezamăgirea acestuia.

În vreme ce în casa familiei Guralp Gonul și Feraye caută soluții pentru a o găsi pe Zeynep, Ege reușește, cu ajutorul surorii sale, să dea de urma răpitorului. Curajosul tânăr este dispus să facă orice este necesar pentru a o salva pe Zeynep, spre dezamăgirea logodnicei acestuia, Melis.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: „Dragoste și speranță”, un nou episod: Sîla, abandonată de propria mamă

Cavidan este extrem de bucuroasă că a reușit să <scape> de fiica ei cea mare, însă mare îi va fi surpriza atunci când Bahar nu acceptă acțiunile mamei sale și refuză să facă parte din planul malefic al acesteia, în ceea ce privește familia Bozbey.

,,Dragoste și speranță”, un nou episod, de la ora 19:00

Citește și: ,,Dragoste și speranță”, un nou episod: Momente de groază pentru Sîla

Dacă va reuși Ege să o salveze pe Zeynep din mâinile răpitorului și, cine va fi alături de Sîla, în momentele teribile prin care va trece, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul ” Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si