Ei sunt Denisa si Marian- doi copii care traiesc, alaturi de mama, intr-o saracie lucie. Doar felinarul le lumineaza cei 4 pereti, iar lemnele pentru soba sunt un lux pe care mama nu si-l poate permite.

Micuta Denisa s-a obisnuit cu dusumeaua rece. in lipsa unei mese,  isi face temele pe jos, la lumina felinarului. De multe ori, cand ajunge acasa pe lumina, isi citeste lectiile afara, in frig.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro


Privirile lor s-au umplut de bucurie cand au vazut atatea cadouri. O asociatie umanitara le-a intins o mana de ajutor, dar micutii ar fi jurat ca darurile sunt aduse de Mos Craciun. Asta desi batranul cu barba ca de nea nu le-a trecut pragul niciodata...


"Eu nu doresc nimic, copiii mei sa fie fericiti"

Dragostea pentru cei doi copii o ajuta pe aceasta femeie sa razbeasca. I-a luat de langa tatal care ii trata urat, iar acum vrea sa le faca micutilor o casa adevarata.




Daca povestea acestei familii v-a ajuns la inimi, puteti sa-i ajutati si dumneavoastra, prin intermediul asociatiei umanitare" Dreptul la Viata.", cu mentiunea ca suma este pentru Denisa si Marian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si