Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum un ofițer îmbrăcat în echipament de luptă le arată copiilor de grădiniță să folosească o mitralieră Kalashnikov.
Elevii au fost învățați care sunt „calitățile care disting un adevărat apărător al Patriei”. Cursurile din școli sunt făcute pe fondul în care armata rusă pierde din ce în ce mai mulți soldați în război.

Citeste si: Ce înseamnă legea marțială introdusă de Putin în regiunile din Ucraina anexate la Rusia

Ce înseamnă legea marțială introdusă de Putin în regiunile din Ucraina anexate la Rusia

Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat ieri, în timpul Consiliului de Securitate al țării, că legea marțială a fost introdusă în cele patru teritorii anexate- Republica Populară Donețk (DPT), Republica Populară Lugansk (LPR), precum și în regiunile Herson și Zaporojie.

Vladimir Putin se află sub o presiune tot mai mare. „Operațiunea specială” din Ucraina, cum este denumită la Kremlin invazia țării vecine nu a decurs conform planului, scrie  BBC News.

Ca urmare a  contraofensivei ucrainene, Rusia a pierdut o parte din teritoriul pe care îl ocupase. Între timp, regiunile rusești de la granița cu Ucraina au fost supuse unor bombardamente susținute.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si:  VIDEO- Vladimir Putin a decretat legea marțială în teritoriile din Ucraina anexate în luna septembrie

Anunțul Kremlinului de luna trecută privind „mobilizarea parțială” a declanșat o stare de alarmă în întreaga societate rusă.

Ce însemnă legea marțială din regiunile Ucrainei

Cu un decret de la Kremlin, Vladimir Putin a impus legea marțială în cele patru regiuni ucrainene pe care pretinde că le-a anexat: Lugansk, Donețk, Zaporijia și Herson.

TASS raportează că, prin decretul președintelui, legea marțială a intrat în vigoare la miezul nopții pe 20 octombrie 2022.

Citeste si:  Volodimir Zelenski: Dronele iraniene ale Rusiei sunt un simbol al "falimentului său militar şi politic"

Șefii acestor patru regiuni vor primi competențe suplimentare pentru a asigura securitatea în teritoriul ocupat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si