Close sidebar
Close sidebar

Emil Boc cere desfiintarea pensiilor speciale: "Nu au ce cauta in Romania, pentru nimeni"

Primarul Clujului, Emic Boc, a declarat ca va milita pentru desfiintarea pensiilor speciale. Edilul explica si de ce e impotriva acestora: „toti, in fata legii, trebuie sa fim egali”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

„Voi milita intotdeauna pentru desfiinţarea pensiilor speciale, pentru ca eu am apreciat si apreciez ca toţi, in faţa legii, trebuie sa fie egali. Acest lucru inseamna sa ai un salariu decent. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii de privilegiaţi. Este de preferat si de dorit sa ai salarii decente“, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, vineri, a Liga Alesilor Locali liberali, desfasurata la Poiana Brasov.

„Din punctul meu de vedere pensiile speciale nu au ce cauta in România pentru nimeni. Eventual justiţia, care are regimul consacrat in toata lumea, dar in rest salariile trebuie sa fie acelea care sa dea pensii mai mari pe baza contributivitaţii“, a mai spus primarul Clujului, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Totodata, Boc a declarat ca discrepantele intre salariile din administratia locala si cea centrala e mult prea mare.

„Nu trebuie sa existe o discrepanţa atât de mare intre administraţia centrala si cea locala, in prezent fiind de doua ori sau de trei ori mai mare.

Vorbim de principii, nu neaparat de cuantum(...) Eu spun pentru moment doar un lucru: nu e admisibil sa fie discrepanţe asa de mari. De exemplu, intre salariile ministrilor, ale secretarilor de stat, ale deputaţilor“, a adaugat fostul premier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI