Artista își va deschide sufletul cu generozitate în fața milioanelor de telespectatori, făcând referire la evenimente marcante ale vieții sale care stă sub semnul succesului profesional, dar și al încercărilor personale, al deciziilor tulburătoare.

“Este vocea ce aveți mai scump?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frică?”, “De ce nu ați avut curaj să divorțați de primul soț?”,  acestea sunt câteva dintre întrebările adresate îndrăgitei artiste.

Citeste si: Natalia, fosta concurentă din Casa Iubirii, dezvăluie intențiile lui Sorin: „El este axat pe emisiune și vrea în Finală"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu pierdeți, în fiecare sâmbătă, de la 22:00, imediat după  show-ul “Tu urmezi!”, interviurile emoționante și revelatoare de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Citeste si: O femeie și-a ucis cei doi copii pentru că se simțea obosită. Trupurile neînsuflețite ale micuților au fost ținute în pat două săptămâni

Odată cu această modificare a grilei de weekend Kanal D, “Se strigă darul!”, emisiunea prezentată de Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va fi difuzată duminica, de la 22:30. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si