WhatsApp este o aplicație  folosită de multe persoane, la nivel internațional. Reprezentanții companiei fac îmbunătățiri constante pe platformă pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune servicii pentru mesajele text sau apeluri. De curând, s-au decis ca mesajele să nu mai fie plictisitoare și au oferit puțină animație. Au fost introduse emoticoanele animate, similare probabil cu memoji-urile de pe iPhone.

Citește și: Avertismentul Poliției pentru persoanele care primesc mail-uri din partea autorităților

Aplicația WhatsApp îi va bucura pe oameni cu noutățile aduse. O conversație pe această rețea de socializare va fi acum plină de culoare și animată.

Noi îmbunătățiri pe WhatsApp

Oficialii companiei au anunțat că într-o viitoare versiune beta WhatsApp pentru desktop și device-uri mobile, vor fi implementate noi mecanisme prin care să-ți transmiți emoțiile într-o manieră grafică în interiorul conversațiilor.

Un exemplu al acestei îmbunătățiri este ilustrat în fotografie. Este vorba despre un emoticon de petrecere care se rotește la 360 de grade cu o pălărie colorată de hârtie pe cap.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Edu.ro Simulare Matematică Evaluare Națională 2023. Cum sunt punctate subiectele?

Dacă te interesează modul în care vei profita de noile emoticoane, se pare că nu va fi nevoie să înveți nimic nou. În acest fel, vei trimite emoticoane ca până acum.

Până în prezent nu se știe dacă noua opțiune va putea fi activată sau dezactivată după bunul plac.

Cu toate acestea, este posibil ca utilizatorilor să le placă această schimbare.

Reprezentanții WhatsApp nu au anunțat încă de când vor implementa noile particularități grafice în interfața aplicației. Totuși, cel mai probabil, este vorba de câteva săptămâni așa cum, de altfel, a fost de fiecare dată când aplicația a făcut schimbări.

Citește și: O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Cine este interesat să vadă emoticoanele animate înainte să ajungă în WhatsApp, acestea par să fie desprinse din librăria Lottie, fiind de dimensiune mică și scalabile fără pixelare.

Citește și: Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Iată ce nume a decis fondatorul Facebook să îi pună fetiței


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si