Surducan Ildiko, a terminat Universitatea de Artă și Design în Cluj, iar de când a aflat că va deveni mămică și-a dorit să poată păstrată vii toate amintirile. Surducan Ildiko a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre afacerea ei de succes.

”Mi-am dorit să păstrez amintiri în acest mod”

”Ideea bijuteriilor cu lapte matern a pornit când am aflat că voi deveni mămică, aproximativ în același timp am văzut lucrările unei mămici din Australia.

Mi-am dorit si eu să păstrez amintiri în acest mod. Am găsit câțiva creatori prin toată Europa, dar totuși mi-am propus să încerc să îmi fac singură bijuteria, fiind cu experiență în lucrarea cu diferite materiale, dar și în handmade. Au trecut luni de zile de cercetare și testare și până la urmă am reușit. Am observat că ar fi mai multe persoane interesate de ceea ce fac, astfel am creat pagina de Facebook Mimo manufacture, după care am realizat conturi atât pe Instagram și Tiktok. După realizarea mai multor bijuteriilor cu lapte matern și șuviță de păr de la copii, a apărut ideea bijuteriilor comemorative după solicitarea unei cliente, apoi am primit din ce în ce mai multe comenzi de acest tip și am observat că trebuie să împart această nouă categorie de restul modelelor”, a povestit antreprenoarea.

Citește și: EXCLUSIV: Maria Precub transformă containerele în case şi spaţii de birouri/ ”Am început să oferim soluții inovatoare pentru sectoarele de piață”

Surducan Ildiko - antreprenoare

Surducan Ildiko - antreprenoare

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

De asemenea, prețul pentru aceste accesorii deosebite, care pot fi adevărate cadouri de suflet pentru cei dragi pornește de la 60 de lei.

Prețurile bijuteriile pornesc de la 60 de lei

”Categoriile de prețuri se mișcă pe o scară foarte largă. Prețul de pornire este de 60 de lei și poate ajunge până la 1500 de lei în funcție de model, complexitate, conținut exact, metalul ales pentru bază dar și mărimea dorită.

Majoritatea modelelor solicitate însă costă între 150-350 de lei. Modelele care conțin doar fire de păr se fac în maxim 3 săptămâni de la primirea incluziunilor dacă baza respectivă este permanent pe stoc, în cazul celor ce trebuie comandate și realizate manual de la 0 termenul poate crește cu aproximativ 2 săptămâni. Modelele care conțin și lapte matern, timpul de execuție începe de la 5 săptămâni pentru modelele foarte simple și poate ajunge până la 7-8 săptămâni în funcție de baza aleasă și complexitatea aranjamentului”, a spus Surducan Ildiko.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil cum a reușit o femeie să câștige un premiu uriaș la loto! A visat numerele câștigătoare

@mimomanufacture.ro Să vedem câteva momente din realizarea unei perle personalizate cu lapte matern, șuviță de păr de la copil și nume 🤍 #CapCut #alaptarea #breastmilkjewelry #breastfeedingmom😍😍 #bijuteriidinlaptematern❤️ #bijuteriiculaptematern #bijuteriecuamintiri #fiimandradebijuteriata #bijuteriicusuvitadepar #breastfeedingmusthave #bijuteriedinlapteletau #bijuteriicuparulcopilului #howitsmade #5pasidebine ♬ Drake Over Strings Version- STRINGS FROM PARIS

Incluziunile se trimit prin curier rapid ambalate corespunzător, iar dacă clientul dorește pot trimite eu curierul pentru ridicarea ingredientelor. Când ajunge pachetul anunț clientul, etichetez și prelucrez incluziunile, apoi stabilim totul până la cele mai mici detalii. În cazul în care comanda este cu fire de păr, acestea sunt tratate să devină mai moi pentru o aranjare mai frumoasă. În cazul comenzilor cu lapte matern, acesta trece de mai multe etape de prelucrare pentru buna păstrare în timp, de aici vine și diferența de preț la variantele acestea la fel și timpul mai lung de execuție. Modelele sunt lucrate pe mai multe straturi cu timp de uscare de 24-48h/strat, în funcție de tipul de material folosit și grosimea turnării”, a mai adăugat antreprenoarea.

Prețurile bijuteriile pornesc de la 60 de lei și pot ajunge până la 1500 de lei.

Prețurile bijuteriile pornesc de la 60 de lei și pot ajunge până la 1500 de lei.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Cel mai cerut model este cel de tip arbore, dar și pandantivele în formă de inimă cu lapte matern.

”Momentan la modelele comemorative se cer mai mult modelele tip Arbore pe bază de cerc și cu gravarea spatelui, iar la variantele cu lapte matern pandantivele cu aranjament în formă de inimă sau inițiale, dar și inelele sunt foarte apreciate. Deja simt că aș avea nevoie de ajutor, fiind multe solicitări, mai ales de când au apărut modelele comemorative, dar în orice caz, creația efectivă sigur rămâne la mine. Sunt în căutarea unor colaboratori în materie de poze, ambalare, facturare și încărcarea modelelor pe site, aceste lucruri momentan făcute tot de mine. Viitorul afacerii nu constă neapărat în creștere și reducerea timpului de execuție, ci în păstrarea legăturii bune dezvoltate cu fiecare client în parte , a mai precizat Surducan Ildiko.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si