Horoscop octombrie 2023. Astrologul Ioana Ispas a realizat, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop octombrie 2023. Berbec

Luna octombrie este importantă pentru restabilirea unor relații și contracte pe care le considerau compromise. Atenție la sectorul financiar care poate fi provocator din prisma unor cheltuieli pe care sunt nevoiți să le facă.

În același timp, au și oportunități în această direcție dacă știu să fructifice oportunitățile de moment.

Horoscop octombrie 2023. Taur

Multe preocupări sunt legate de familie, de nevoile celor apropiați și cât de mult aleg să se implice în acest sector de viață. Este important pentru acești nativi să aibă grijă să nu se suprasolicite, fiindcă pot fi afectați pe partea de sănătate și vitalitate.

Horoscop octombrie 2023

Horoscop octombrie 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop octombrie 2023. Gemeni

Calitatea relațiilor umane devine prioritară, fiindcă, deși prietenoși, în octombrie simt nevoia să-și facă curățenie în anturaj. Afinitatea este criteriul de selectare, care se extinde și în ceea ce privește colaborările, implicarea în proiectele personale și profesionale.

Horoscop octombrie 2023. Rac

Chestiunile locative și activitățile pe care le au în comun cu membrii familiei trec la un alt nivel.

Unii nativi definitivează lucrări, îmbunătățiri sau redecorări în casă, construind un ambient plăcut care să emane siguranță, pentru a contracara posibilele dispute cu familia.

Citește și: Horoscop 29 septembrie 2023: Trei zodii vor primi bani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Horoscop octombrie 2023

Horoscop octombrie 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop octombrie 2023. Leu

Până la mijlocul lunii octombrie, presiunile care vin din partea profesională și de familie se mențin. Își re-evaluează bugetul, cheltuielile, gândindu-se serios la un mod de a le reduce pe cele din urmă( fiindcă nu au încotro). Situația profesioanală poate suferi modificări neașteptate, pe care inițial să le considere neplăcute, dar în timp, să fie exact ce le trebuie.

Horoscop octombrie 2023. Fecioară

Octombrie este o lună în care înțeleg că au nevoie de reconfigurare și că în prim plan ar trebui să fie propria persoană. Ies mai mult în lume, la evenimente, au grijă de sănătate și de starea lor de bine, ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra finanțelor. Au ocazia să cunoască oameni interesanți, cu care au afinități interesante.

Zodiile norocoase ale toamnei

Zodiile norocoase ale toamnei

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop octombrie 2023. Balanță

După o perioadă intensă pe mai multe planuri și cu răsturnări de situații, acești nativi încep să-și recapete claritatea și să aibă o voință puternică. Mulți nativi își clarifică relațiile parteneriale, de cuplu, le revizuiesc și discută termenii pentru a face ajustările necesare. Financiar, sunt în continuare vizați de cheltuieli pe care încearcă să le gestioneze cât mai eficient.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii 25 septembrie- 1 octombrie. Racii depun eforturi considerabile pentru a găsi echilibrul în viața de cuplu

Horoscop octombrie 2023. Scorpion

Cu Marte în Balanță în prima parte a lunii octombrie, se simt obligați să răspundă cerințelor celorlalți. Dar situația se schimbă odată ce patronul lor tradițional, precum și Soarele (23 octombrie) intră la ei acasă, pentru că se vor simți în acord cu propria natură, vor fi mai energici și capabili să rezolve situațiile dificile. Eclipsa de Soare din Balanță din 14 octombrie le atrage atenția celor care au probleme de sănătate că e timpul să ia măsuri.

Horoscop octombrie 2023. Săgetător

Deși poate au considerat că au depășit anumite momente dificile la locul de muncă, acestea pot reveni într-o altă formă, însă substratul este același. Presiunea cerințelor devine obositoare, de aceea găsesc soluții la încurcăturile care ar putea să apară. Devin mai preocupați de imaginea socială, pe care și-o clădesc astfel încât ceilalți să înțeleagă că sunt persoane puternice, capabile să exercite o influență semnificativă în mediile în care activează.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Horoscop octombrie 2023

Horoscop octombrie 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop octombrie 2023. Capricorn

Luna octombrie vine și pentru acești nativi cu multe provocări în plan profesional, fiindcă eclipsa de Soare din 15 octombrie se așează în acest sector. Posibil să apară schimbări la nivel de conducere și administrativ, care le pot da peste cap planurile inițiale. Deși sunt înzestrați nativ cu ambiție, în această lună o afișează mai puțin, pentru a vedea mai întâi cum evoluează schimbările care vin din exterior și pe care nu le înțeleg în acest moment.

Horoscop octombrie 2023. Vărsător

Octombrie este o lună în care încep să-și pună ordine pe toate planurile, pentru că devin mai clari în intenții, în acțiune și nu în ultimul rând în gândire. Deși aspectul financiar poate fi în continuare provocator, sunt mai încrezători și au capacitatea de a reașeza contextul exterior în așa fel încât să le fie favorabil.

Horoscop octombrie 2023. Pești

Luna Neagră în sectorul relațional poate trezi amintiri neplăcute și reacții defensive. Văd ca printr-o lupă defectele celorlalți, inclusiv ale persoanei iubite și cresc pretențiile față de acesta. Eclipsa de Soare din 14 octombrie îi conduce către o reevaluare a modului în care ei se implică în tot ceea ce fac în viața lor și își propun să diminueze pierderile de energie prin încheierea unor capitole. Din punct de vedere financiar, acești nativi sunt determinați să câștige mai mult pentru a-și susține cheltuielile. Este indicat să profite de micile oportunități care apar în viața lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si