Mai exact, fiind convins ca, de-a lungul show-ului Exatlon, va avea de suferit din cauza regimului ceva mai strict cad vine vorba de mancare, Faimosul Adrian Blidaru si-a strans amicii si a chefuit cu… mancare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mai exact, intr-unul dintre restaurantele din Centrul vechi ale Capitalei, Adrian Blidaru, alaturi de amicii sau, a pus la cale un festin pantaguelic. “Am decis sa mananc. Mult. Macar acum, ca cine stie cand ma voi putea bucura, din nou, de toate bunataturile. Asa ca mi-am comandat pizza, friptura, cartofi prajiti, aripioare de pui. Si, am mancat tot… Si am baut si sucuri cat sa imi ajunga…”, ne-a spus, razand, dar satul pana peste cap de mancare, Adrian Blidaru. “Am stat toata seara, am povestit si amicii m-au incurajat”, ne-a mai spus Faimosul Adrian Blidaru.

Adrian Blidaru, Faimosul de la Exatlon, in nationala Romaniei de Baschet

Adrian Blidaru este jucator profesionist de baschet, a reprezentat echipa nationala a Romaniei la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat in cei 25 de ani de cariera sportiva la mai multe cluburi precum CSS Constanta, Farul Constanta, CSU Cuadripol Brasov, Asesoft Ploiesti, CS Otopeni, Targu Mures, Steaua Bucuresti, BCM Pitesti.

Are in palmares 6 titluri de campion national, 5 cupe ale Romaniei si castigator al FIBA Europe Cup.  Este carismatic, dinamic, foarte sigur pe el si un adevarsar redutabil. “Referitor la Exatlon>, nu am planuit nimic dar, ca un facut, cu o luna inainte de a afla ca o sa particip, am inceput sa ma antrenez, atat in sala, cat si afara, si sa am un regim de viata sanatos.
Intru in concurs cu gandul de a iesi cat mai tarziu, chiar ultimul!(...) Sunt nascut sa fiu lider, pe langa acest aspect, eu am fost playmaker in baschet, asta inseamna sa ii pui in valoare pe ceilalti, dar si  sa dai ultima lovitura, pasa decisiva, si cred ca asta voi face. Imi voi ajuta colegii, dar ultima lovitura vreau sa o dau eu”,
a spus Adrian Blidaru.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si