O minora aflata in plasament la un asistent maternal din Tismana si-a manifestat dorinta, in urma cu cateva zile, de a se intoarce intr-unul din centrele DGASPC, motivul fiind acela ca cea care o avea in grija i-ar fi dat o palma. Fetita a ajuns in Centrul de Primire in Regim de Urgenta Tg-Jiu si mai apoi la o casa de tip familial a institutiei, aflata la cativa kilometri de oras.

In timpul unei sedinte de consiliere psihologica, copila a recunoscut faptul ca motivul real din care si-a dorit sa plece din plasament de la familia din Tismana este acela ca sotul asistentei maternale a abuzat-o sexual, relateaza Gorj-Domino.

DGASPC a sesizat organele judiciare, luni 28 august, cu privire la cele expuse de fetita, iar Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Tg-Jiu, a deschis dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de act sexual cu minor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, in aceeasi zi, fetita a fost expertizata medico-legal, iar in functie de concluziile raportului intocmit de medicii legisti se va stabili daca cele relatate de minora se confirma sau

nu.

Povestea dramatica a copilei este confirmata, oficial, de reprezentantii DGASPC si de cei ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, insa sunt rezervati in declaratii pana la finalizarea cercetarilor.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si