Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nepotul marelui fotbalist si antrenor, Mircea Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu, Matei s-a cununat civil. Tanarul si-a gasit jumatatea si a decis sa-i fie alaturi pentru totdeauna.

Aleasa lui este o tanara superba, fiica politicianului Tudor Barbu, acum parlamentar PPDD. Cei doi au o relatie de peste 5 ani si... demult bat clopote de nunta in familie, dar pasul cel mare a fost facut de-abia acum!

Daca toata lumea era imbracata la patru ace, Mircea Lucescu si-a lasat costumul in dulap si a optat pentru un tricou polo, bleu, si pantaloni in acelasi ton. Am putea spune chiar ca asa a fost tematica ceremoniei, pentru ca aproape toti invitatii au purtat haine in nuante de albastru la eveniment.

Parca si florile au fost toate la fel. Sa fie oare sotia lui Matei vreo impatimita a trandafirilor rosii?

Dupa ploaia de flori si urari, la plecarea de la starea civila, masinile in care se aflau membrii familiei Lucescu au taiat linia dubla continua.
Probail tinerii insuratei se grabeau sa fuga in lume.
Asa-i omul la fericire, nu mai tine cont de nimic.


Nunta va avea loc pe domeniul de la Breaza al familiei Lucescu. Matei Lucescu a avut o relatie pasagera, în trecut, si cu Teodora, fiica lui Mihai Stoica, însa legatura nu s-a finalizat la Starea Civila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si