Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 18:00, oamenii legii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către un locuitor al orașului Bușteni despre faptul că la un imobil există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

Citește și: După ce a furat mai multe instalații luminoase, un bărbat din Târgoviște a fost reținut de către autorități. Ce urmează să se întâmple cu acesta

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Fiul lui Mircea Corbu s-ar fi branșat ilegal la sistemul de apă

Surse judiciare au precizat că în imobilul vizat de sesizarea bărbatului din Bușteni locuieşte chiar fiul primarului staţiunii, Mircea Corbu, conform jurnaliștilor de la  G4Media.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în Italia! O româncă s-a stins din viață la spital după ce a fost victima unui accident cumplit

În acest caz, cercetările sunt continuate de oamenii legii prahoveni în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare.

Citește și: Disperarea unei copile când a văzut că mama sa este lovită de tată: a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si