Autoritățile au anunțat un nou focar de Coronavirus. Este vorba despre un spital de copii din țară. Conform ultimei raportare a Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" din Timişoara sunt șapte angajați testați pozitiv cu noul coronavirus.

Citeste si: Au fost raportate alte 91 de cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron

Potrivit primelor informații transmise de către specialiștii în domeniu, Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara a fost declarat un focar activ.

Șapte angajaţi sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si: INSP: Niciun deces cauzat de Omicron în România

Focar de Sars-Cov-2 în țară

Toți cei șapte angajați infectați cu Sars-Cov-2 sunt vaccinați. Virusul Sars-Cov-2 face ravagii, din nou, în România. În prezent, angajații se află în izolare, la domiciliu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Medici renumiți, despre Omicron: „E ca o rino-faringită clasică la cei vaccinaţi. Mai multe transpiraţii abundente.”

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a transmis că este vorba despre trei noi cazuri de infectare cu tulpina Omicron. Două dintre cele trei cazuri au fost confirmate la femei în vârstă de 24 şi 49 de ani.

De altfel, cele două angajate nu au istoric de călătorie.

Al treilea pacient este un bărbat în vârstă de 56 de ani. Bărbatul a luat contact cu persoană venită din Franţa.

Angajații au fost puși imediat în izolare, acasă la ei. Ei prezintă forme ușoare ale bolii. Vineri a fost confirmat primul caz de contaminare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 în județul Timiș. Este vorba despre un tânăr în vârstă de doar 18 ani care s-a întors recent din Italia.

Citeste si: O gravidă nu a fost primită în spital să nască pentru că testul COVID îi expirase de patru ore! Femeia a pierdut bebelușul

Cifrele sunt îngrijorătoare, în condițiile în care rata de infectare a urcat la 1,46 la mie, pe judeţ. Rata de infectare în Timișoara este de 1,93 la mie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si