Nu mai e fotbalist, dar Adelina Chivu are grija de conditia fizica a sotului ei. Si are si un mod original prin care face acest lucru.

Se urca frumusel in masina familiei si porneste la drum. Doar ea in masina! Nu va ganditi ca fostul capitan sta linistit pe scaunul din dreapta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Frumoasa bruneta il pune pe Cristi Chivu sa alerge.....pe langa masina. Cristi se conformeaza si parca nici nu scranteste in fata frumoasei sale sotii. Cu castile in urechi si cu un aparat special pe brat care ii masoara ritmul.....

Cand nu isi petrec timpul impreuna, cei doi se ocupa indeaproape de cele doua minunatii pe care le au impreuna: Natalia si ANastasia. Fetitele ii seamana perfect fostului fotbalist. Priviti cat de mari s-au facut.

Adelina le-a filmat in timp ce dansau in sincron. Inalte si trase prin inel, cele doua fete se vor transforma curand in doua domnisoare foarte frumoase. Cristi Chivu sigur va avea ceva de tras ca tata de fete.


Sotii Chivu s-au intors recent dintr-o vacanta din Bali. Adelina chiar a facut publice cateva imagini cu sotul ei la un templu. Cei doi obisnuiesc sa plece impreuna foarte des, iar de fiecare data cand se fotografiaza, le vezi cu usurinta sclipirea de indragostiti in ochi. Mai rar vezi atata iubire dupa 8 ani de relatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si