Andreea Tonciu este o mamă și soție devotată! Diva este căsătorită cu Daniel Niculescu de 7 ani și împreună au o fetiță, pe frumoasa Rebeca.

Andreea Tonciu a fost surprinsă vineri într-un magazin. Vedeta avea o burtică proeminentă, suspectă, care a făcut pe toată lumea să se întrebe dacă nu cumva este din nou însărcinată.

Așteaptă Andreea Tonciu un al doilea copil?

În presă s-a vehiculat că Andreea Tonciu ar aștepta un al doilea copil.

Vedeta a lămurit situația și a dezvăluit că, de fapt, nu este gravidă.

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Nu, nu sunt gravidă și în realitate chiar nu am burta asta, așa cum am fost surprinsă în imagini! Într-adevăr nu mai sunt cum am fost, dar burta cum apare în imagini chiar nu o am. Suplă cum am fost nu mai sunt, dar nici așa cum apar aici. Nici nu stăteam dreaptă, de aia pare că am burta asta”, a spus Andreea Tonciu pentru  Spynews.ro.

FOTO - Andreea Tonciu, cu burtica la vedere! Este diva însărcinată din nou?! „E un moment frumos”

FOTO - Andreea Tonciu, cu burtica la vedere! Este diva însărcinată din nou?! „E un moment frumos”

[Sursa foto: Cancan]

„E un moment frumos”

Andreea Tonciu a declarat în repetate rânduri că încă nu este pregătită pentru un al doilea copil. Vedeta și partenerul său se axează pe educația Rebecăi, în vârstă de doar 7 ani. 

Andreea Tonciu a mărturisit că ar fi un moment foarte frumos din viața ei, o eventuală sarcină, și că, atunci când va fi momentul, își dorește să împărtășească cu toată lumea clipele magice!

Citește și: EXCLUSIV: Fetița cu voce de aur care a cucerit inimile românilor/ Adelina Nedelcu: ”Pe scenă e lumea mea”

„Dacă e să fiu gravidă voi anunța eu, că e un moment frumos pe care vreau să-l împărtășesc cu toată lumea, atunci când va fi să se întâmple, dar nu, acum nu sunt gravidă”, a mai declarat Andreea Tonciu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si