Fratele lui Florin Salam e infectat cu Covid-19, iar un diabet și complicațiile apărute la plămâni l-au adus într-o stare gravă. Se pare că starea de sănătate a lui Nelu Stoian nu s-a îmbunătățit, ci, dimpotrivă,  a devenit critică, pentru că amicii săi se roagă pe paginile de socializare pentru viața acestuia.( vezi ce melodie i-a dedicat Florin Salam ucigașului lui Emi Pian)

“Te rugăm doamne în numele Domnului nostru Isus Hristos mântuitorul nostru cel care și-a dat sângele sfânt pentru iertarea păcatelor noastre și prin duhul sfânt Redă-i Doamne înapoi sănătatea lui Neluțu Salam Adu-l Doamne înapoi la viață lasă-l Doamne să trăiască pe acest pământ pt că este încă tânăr și să se bucure în continuare de familie și de prieteni.”, a postat manelistul Liviu Puștiu, prieten bun cu Nelu Stoian.

Citeste si: Tzancă Uraganu e acuzat că se bucură de moartea lui Emi Pian, după ce i-a reclamat la Poliție pe cei din clanul Duduianu: „Râzi în hohote”

Citeste si: El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Decizie neașteptată a iubitei lui Florin Salam! Roxana introdusese acțiune la Tribunalul București EXCLUSIV

Apropiații lui Nelu Stoian așteaptă o minune dumnezeiască

"Poate că este un om greșit față de familia lui poate este un om păcătos ca noi toți, dar este un om bun cu un suflet curat și un mare muzicant pe care tu l-ai lăsat pe acest pământ și te rugăm Doamne redăi sănătatea doamne slăvit să fie numele tău! Amin! Și toți cei care cred în Dumnezeu și în puterea lui

și care îl iubesc pe Neluțu Salam să spună din suflet Amin !”, s-a încheiat rugăciunea lui Liviu Puștiu.

„Hai frații mei să ne rugam pentru Stoian Ion, Neluțu Salam, vă rog din suflet să nu incetam să ne rugam pentru el, cu cit suntem mai mulți Dumnezeu se va indura și îl va scula din acel pat de spital bucurindu-ne de minune dumnezeiasca! Doamne, Dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei Tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe„, e o altă rugăciune.

Florin Salam a făcut scandal la spitalul unde e internat fratele său

“Frică mare m-a cuprins înaintea acestei încercări, în loc să mă cuprindă încrederea în pronia Ta şi în grija pe care o porţi oamenilor. Dacă nu m-ar fi acoperit harul Tău, furtuna deznădejdii m-ar fi doborât la pământ. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au aleşii Tăi înaintea încercărilor vieţii, dar tot ce pot să fac este să cad cu frângere de inimă înaintea Ta şi să Te rog să nu mă laşi fără ajutor. Tu, Doamne, Cela Ce eşti doctor ceresc, tămăduieşte-mă prin mâna doctorului pământesc, ca să Te laud în toate zilele vieţii mele. Amin.„, s-au mai rugat amicii pentru viața fratelui lui Florin Salam.

Nelu Stoian a fost internat, prima oară, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, iar apoi Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, aflându-se în stare gravă. La un moment dat, Florin Salam și-a exprimat nemulțumirea că nimeni din spital nu-i comunică nimic despre starea de sănătate a fratelui său.

„Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă. Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba. Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa» și apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici ca nu îmi este bine aici». Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie. La cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi, ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»”, a declarat Florin Salam.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si