' Nu ne aflăm încă în punctul în care să putem recomanda fără îngrijorare călătorii' în străinătate, 'de aceea este necesar să prelungim avertizarea privind călătoriile în lume până la mijlocul lui iunie', a declarat ministrul de externe Heiko Maas, în urma şedinţei de guvern.

Ulterior,' totul va depinde de evoluţia pandemiei în Europa şi în restul lumii', a adăugat el, într-o conferinţă de presă la Berlin, scrie agerpres.ro.

'Vom purta discuţii numeroase cu partenerii noştri europeni pentru a ne coordona la nivel internaţional', a mai spus ministrul de externe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Germania a repatriat în ultima lună în jur de 240.000 de turişti blocaţi în zone turistice din lume din cauza pandemiei, a reamintit Heiko Maas, avertizând că Berlinul nu intenţionează 'repetarea unei astfel de acţiuni în această vară'.

În condiţiile în care în unele landuri concediile încep de la sfârşitul lunii iunie, anunţul guvernului le-ar putea compromite proiectele multor germani, care preferă în mod tradiţional să-şi petreacă vacanţele în străinătate.

Germania prelungeşte avertizările de călătorie în afara ţării
Germania prelungeşte avertizările de călătorie în afara ţării

Citeste si: MAE: Peste 200 de muncitori români care lucrau la un abator din Germania, diagnosticaţi cu coronavirus

Citeste si: VIDEO| Germania: Pe-un picior de rai, pe-o gură de iad. Drama românilor care au plecat la cules de sparanghel

Citeste si: Un muncitor roman din Germania a rupt tacerea: "Un coleg a fost depistat pozitiv, nimeni nu-i acorda niciun ajutor, nici macar mancare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si