Gigi Becali a cerut rejudecarea procesului împotriva Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov cu toate că tot el a fost cel care l-a câştigat în urmă cu 3 ani şi jumătate.

Patrounul Stelei s-a trezit cu o datorie de 1,5 milioane lei într-o decizie de impunere din perioada 2012-2015. Între aceşti ani, Becali a câştigat sume mari din afaceri imobiliare şi din salariul de europarlamantar. Becali a câştigat procesul şi a anulat decizia de impunere, însă nu şi cererea de anulare a acesteia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai precis, Becali a fost trimis să-şi regleze situaţia finaciară pe cale adminsitrativă, respectiv să ceară o recalculare a deciziei de impunere. Se pare însă că acesta n-a fost mulţumit de rezultat, astfel că pe 21 decembrie, Becali a cerut Curţii de Apel o rejudecare a acestui dosar. Primul termen a fost stabilit pe 15 februarie 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si