Majorarea salariului minim a fost pusa pe lista de asteptare si nu se va discuta pe aceasta tema in perioada urmatoare. Desi aceasta sedinta de Guvern trebuia sa aiba loc pe 8 noiembrie, acest lucru nu s-a intamplat, iar acum sufera o noua amanare.

"Din ce stim, o sa intre sapatamana viitoare. Trebuie mai inainte sa treaca termenul de transparenta", a declarat Marcel Ciolacu.

El a precizat ca in momentul de fata sunt alte urgente, printre care proiectul Codului Administrativ, iar majorarea salariului poate astepta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Executivul ar trebui sa aprobe in Hotararea de Guvern cresterea salariului minim la 1.900 de lei, iar ministrul Muncii da in continuare asigurari oamenilor ca acest lucru se va produce cu data de 1 ianuarie. "Da, e obligatoriu. In acelasi timp cu bugetul, vom avea aceasta Hotarare de Guvern referitoare la salariul minim. Motivul amanarii acestei Hotarari de Guvern nu a fost altul decat ca trebuie sa stea o anumita perioada de timp pe site pentru dezbateri.

S-a cerut transparenta si s-au efectuat mai multe etape in acest sens. Deci da, va fi majorat", a spus Lia Olguta Vasilescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si